logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

3.kolo dohrávka IE Znojmo st.žáci - Božice 3-2 (1-0)

Gól - Pospíchal, Pěnkava, Rehberger,

sestava :

 

Rehberger M. 6, Pospíchal M. 7, Pěnkava T. 7, Válek D. 6, Duhajský M . 6, Preiss J. 7, Zimmer D. 6, Rehberger T. 7 Caha J. 6, Kopečný J. 7, Stašková A 7.

střídání : Servít E. 7, Válek J. 6.

V úterý jsme v dohrávce na domácím hřišti přivítali celek Božic. Hra byla podstatně lepší než v posledním zápase s Miroslaví a už v 10 min. si staví přímí kop Pospíchal a otevírá skore na 1:0. Do konce první půle máme ještě několik dobrých šancí , ale chybí nám přesná finální přihrávka a dobrá střela abychom vsátili další branku a tak jdeme do kabin za stavu 1:0.

  Na začátku 2 půle vyborně přečetl hru Pěnkava T. a přesnou střelou k tyči zvyšuje na 2:0. V 50 a 53 min. chybuje naše obrana a skore je rázem vyrovnané , ale naši kluci plus Anda se soupeře nazalekli a v 56 min. právě Stašková  nachází volného Rehbergera T. a ten zvyšuje na 3:2. Do konce zápasu výborně držíme míč a soupeře nepouštíme k žádné vyložené šanci . 70 min. rozhodčí píská konec a náš tým zaslouženě získává 3 body.

řekli po utkání Marek Pospíchal trenér 

Jedna z našich lepších výkonů a zasloužené 3 body. Nebyt zbytečných 2 chyb v obraně byl by zápas z cela v naší režii . Doufám , že se z těchto chyb poučíme a naše hra půjde pořád nahoru . Dnes šlo vidět , že hráči měli chuť,bojovali , až do konce a tak si vydřeli cenné vítězství.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři