logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

3.kolo Přípravek

Hřiště IE Znojmo                Foto z utkání zde           

  IE Znojmo A    5 : 1  Hrádek

Sestava:1 Vaněk Dominik,2 Procházka Erik,3 Servít Šimon,5 Špalek Jáchym,6 Špalek Štěpán,7 Koňařík Dominik,9 Železný Petr,10 Ondra Matěj,11 Poláček Patrik,14 Duhajská Veronika,20 Vystrčil Štěpán.

Střelci: Koňařík Dominik 3x,Ondra Matěj 2x.

Úvod zápasu byl trochu rozpačitý na obou stranách,ale již brzy jsme se rozkoukali a vstřelili první branku do sítě soupeře.Do konce poločasu jsme přidali ještě jednu a do druhé půlky jsme nastupovali s klidnou hlavou a zápas tak dovedli do vítězného konce.

 

IE Znojmo A    14 : 0   Božice

Střelci:Duhajská Veronika 2x,Servít Šimon 1x,Koňařík Dominik 5x,Železný Petr 2x,Ondra Matěj 2x,Procházka Erik 1x,Vystrčil Štěpán 1x.

Druhý zápas jsme již od začátku drželi pevně ve svých rukou a do konce prvního poločasu jsme vstřelili 8 branek.  Svého soupeře jsme nijak nechtěli podcenit a do druhého poločasu jsme nastupovali s odhodláním udržet čisté konto a dovést zápas do vítězného konce.        

 

IE Znojmo B  4 : 1  Božice

Sestava:1Erat Jan,2 Ostrý Ondřej,3 Pawelka František,4 Nguyen Jiří,5 Nguyen Martin,6 Janda Lukáš,7 Dvořák Dominik,8 Kopr Tomáš,9 Veselý Martin,10 Novák Filip.

Střelci: Veselý Martin 1x,Janda Lukáš 1x,Kopr Tomáš 2x.

I když začátek byl dlouho vyrovnaný na obou stranách podařilo se naším mladým borcům do konce prvního poločasu vstřelit do sítě soupeře 2 branky.Druhý poločas byl opět dost vyrovnaný,ale naše mužstvo bylo odhodlané neponechat nic náhodě a dovedli zápas do vítězného konce.

 

IE Znojmo B   0 : 4  Hrádek

Bohužel v tomto utkání se naším hráčům nepodařilo vstřelit žádnou branku i když šancí měli dost vždy se podařilo soupeři tyto šance zmařit.I přesto se tito mladí borci nevzdávali a bojovali až do samého konce zápasu.Proto jim patří naše poděkování

 

 

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři