logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Minipřípravka druhá na turnaji v Hostimi

V sobotu 15.12. se naše minipřípravka zúčastnila halového turnaje v Hostimi. Zde změřili své síly týmy Štítar,Blížkovic a Výčap. Hrálo se systémem každý s každým  4+1. Utkání se hrálo 2x8minut.

Sestava našeho týmu              Foto z turnaje

 

 

Balada David (2005),- Pačuta Radek (2005),Veselý Martin (2005), Lichevník Tadeáš (2005),Molík Jakub (2005),Kopr Tomáš (2005),Kůn Ondra (2005),Matoušek Lukáš (2006) Samek Milan (2009),

1.zápas

IE Znojmo – Štítary  2-1

Góly – Veselý Martin, Kopr Tomáš,

První utkání začalo bojovně. Do vedení jsme se dostali po dorážce Veselého, který nedal brankáři šanci 1-0. Na druhé straně nás podržel brankář Balada. V první půli byl bolestivě zasažen do hlavy balónem Pačuta, ale utkání po chvilce ošetření v pohodě dohrál. Náš druhý gól přidal pohotovou střelou Tomáš Kopr 2-0. Ve druhé půli se soupeři podařilo snížit 2-1. Naši kluci si vytvořili několik vyložených šancí, hlavně Veselý a Kopr předvedli několik akcí, ale brankář Štítar všechny pochytal. Když v závěru vyhlavičkoval tvrdou střelu z naší branky Kopr, dovedli jsme utkání do vítězného konce.

2.zápas

IE Znojmo – Blížkovice  7-1

Góly – Kopr Tomáš 3x, Veselý Martin 2x, Pačuta Radek, Lichevník Tadeáš,

Tento zápas jsme zvládli herně na výbornou a naši kluci se dokázali prosadit i gólově. Třemi góly se zapsal Kopr střelecky mu sekundoval Veselý. Pěkné góly přidal i Pačuta s Lichevníkem. V obraně hrál velmi spolehlivě a bojovně Jakub Molík. Dobrá střídání měli i Kůn s Matouškem.

3.zápas

IE Znojmo – Výčapy  1-4

Góly – Kopr Tomáš,

Zápas o první místo v turnaji. V úvodu utkání měl soupeř územní převahu, ale naši kluci měli několik nebezpečných brejků. Do vedení šli Výčapy střelou z úhlu, kdy se míč odrazil od tyče u šibenice 0-1. Druhý gól jsme dostali minutu před poločasem 0-2. Ve druhé půli jsme dokázali snížit gólem aktivně hrajícího Tomáše Kopra 1-2. Po tomto gólu byla hra vyrovnaná a akce se střídali na obou stranách. V posledních dvou minutách soupeř dokázal vstřelit dvě branky a rozhodl tak o svém vítězství.

Na turnaji  jsme tak obsadili 2.místo. Nejlepším hráčem našeho týmu byl vyhlášen Tomáš Kopr.

Pořadí turnaje

1. místo Výčapy,    2. místo IE Znojmo,    3. místo Štítary,       4. místo Blížkovice,

Turnaj hodnotil trenér Milan Samek

Byl to dobrý turnaj a pro většinu kluků to bylo zpestření v pause, kterou ted mají. Všichni hráli s obrovskou chutí,radostí a nasazením. První zápas jsme i přes neproměněné šance dotáhli ke třem bodům. Druhé utkání jsme zvládli s větším klidem. Poslední utkání  bylo sice vyrovnané, ale je potřeba uznat že soupeř byl o něco lepší než my.

Na závěr bych chtěl  poděkovat všem našim hráčům za dobrou reprezentaci , rodičům za podporu a Sokolu Blížkovice za pořádání tohoto turnaje.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři