logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Minipřípravka na turnaji v Dobšicích

Ve středu 8. 5. se naše minipřípravka zúčastnila turnaje GRASSROOTS DAY 2013 v Dobšicích. Ten byl rozdělen do dvou skupin po 4 týmech. Naši benjamínci měli ve skupině SC Znojmo, Zbrojovku Brno a RSM Hodonín. Turnaj se hrál na umělé trávě 3.generace a utkali se v něm hráči ročníku 2006 a mladší. Pro všechny naše hráče to byl úplně první turnaj v jejich kariéře. Naši nastoupili v této sestavě.

Foto z turnaje najdete ve fotogalerii. 

Pačuta Radek (06) – Voldřich Marek (06), Vystrčil Štěpán (06), Zika Daniel (07), Kaidl Lukáš (07), Nguyen Petr (07), Nguyen Leoš (07), Brzobohatý Marek (07), Trčka Jiří (08), Samek Milan (09),

Hrálo se 4+1 a zápas trval 1x17minut

1.Zápas

IE Znojmo – 1.SC Znojmo 2-4                         Gól – Voldřich 2x,

Od první minuty bojovné utkání, ve kterém šlo do vedení SC 0-1. O pár minut později vyrovnal střelou pod břevno Voldřich 1-1. V polovině utkání vedl soupeř už o dva góly 1-3. Snížit se nám podařilo opět Voldřichem, který opět povedenou střelou snížil na 2-3. V poslední minutě však soupeř opět skóroval a vyhrál utkání 2-4.

2.Zápas

IE Znojmo – Zbrojovka Brno 1-5                   Gól – Voldřich

Ve druhém utkání nás čekala silná Zbrojovka. Do poloviny utkání kluci bojovali a drželi nerozhodný stav. První gól jsme inkasovali až v 7 minutě 0-1. Za stavu 0-2 se nám podařilo snížit. Úspěšným střelcem byl opět kapitán našeho týmu Marek Voldřich 1-2. Do konce zápasu se projevila daleko větší zkušenost a vyzrálost Zbrojovky a utkání skončilo nakonec 1-5.

3. Zápas

IE Znojmo – RSM Hodonín 0-8

Třetí utkání bylo jednoznačnou záležitostí hostů, kteří nás přehráli 0-8.

Ve skupině jsme obsadili 4 místo

O přestávce využili naši kluci možnost focení a autogramiády s muži SC Znojmo i s Markem Heinzem.

Zápas o 7-8 místo

IE Znojmo – Blížkovice 2-0              Góly – Nguyen Petr, Kaidl,

Hned od první minuty se odehrával boj o každý míč. Naši kluci měli převahu. Náš první gól padl v 7 minutě, kdy unikl Petr Nguyen a přesnou střelou k tyči poslal náš tým do vedení 1-0. Hosté několikrát zahrozili ale Radek Pačuta v naší brance byl pozorný. Druhý gól jsme přidali v 11 minutě, kdy po pravé straně unikl Lukáš Kaidl a střelou k tyči nedal brankáři šanci 2-0. Následně se hra přelévala od branky k brance. Šance byli na obou stranách. Naši zakončovali 2x vedle. Soupeřovi šance likvidoval Pačuta. V obranné fázi vynikal svou nebojácností Honza Vystrčil. Po závěrečném hvizdu si tak kluci mohli vychutnat pocit z vítězství.

Hodnocení turnaje trenérem Milanem Samkem

Turnaj hodnotím velice kladně. Všichni naši hráči poprvé vyzkoušeli atmosféru fotbalu (ať už jsou to dresy ve kterých hráli,přítomnost sudího nástupy a zdravení se soupeřem před i po utkání, divácká kulisa atd..). Jejich zápal pro hru a odhodlání s jakým do každého souboje šli, byl enormní. Navíc ve své premiéře hráli proti takovému týmu jako je Zbrojovka Brno a další. Jsem rád, že kluci dokázali skoro v každém zápase (kromě Hodonína) dát gól což je také důležité a podařilo se nám i jeden zápas vyhrát. Pochvalu zaslouží opravdu všichni.

Na závěr chci poděkovat rodičům za příkladné fandění, podporu a dobrou atmosféru, kterou po celou dobu turnaje u týmu vytvářeli.

Pohár z rukou ligového obránce Synotu Honzy Trousila za 7 místo převzal kapitán Marek Voldřich. Nejmladším hráčem našeho týmu byl vyhlášen Milan Samek (2009).

Pořadí turnaje

1.Zbrojovka Brno A

2. RSM Hodonín

3.Zbrojovka Brno B

4. Mor. Krumlov

5.Břeclav

6. SC Znojmo

7. IE Znojmo

8. Blížkovice

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři