logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

20. kolo - Práče B - IE Znojmo C - 4:0 (4:0)

Sestava:

Čech – Benda, Klouda, Burša, Duhajský – Pospíchal, Mossmer ©, Bulín, Blažíček  -  Dočekal, Doválel

Trenér:  Samek Jiří

Vedoucí mužstva:  Pavelka Martin

Věkový průměr domácích byl 23,5 let (a to trenér domácích tvrdil, že žádné mladé kluky nemá).

Věkový průměr mužstva IE Znojmo „C“ byl 42,5 let.

Kódl jako omluvu za svoje vyloučení v minulém utkání přinesl láhev výborné slivovice. To samé uděla i starosta obce Nový Šaldorf-Sedlešovice Dalibor Dočekal. Ten se nemusel za nic omlouvat, ale přesto lahvinku přinesl, už nemusí kolena natírat.

Dnes to na velký referát nebude. Bylo nás jenom 11 a všem patří poděkování za bojovnost a dobrý výkon. Domácí nás jasně přehrávali, přesto jsme měli několik šancí vstřelit branku. V průběhu prvního poločasu se zranil Messány, přesto s námi bojoval až do konce utkání a patří zvlášť poděkování, že svoji aktivitou narušoval rozehrávku soupeře. My jsme se nedohadovali jako v jiných zápasech, snažili jsme se fotbalem konečně bavit. Každý z nás nějakou chybu udělal, nic jsme si však nevyčítali a hráli až do konce. Rohák ještě v závěru utkání burcoval své spoluhráče tím, že se pokusíme vyrovnat. Bohužel, už nezbývaly síly. Dnes jsme si všichni sáhli na dno svých fyzických možností. Proto ještě jednou všem děkuji.

Po utkání jsme se výborně pobavili u Sama ve sklepě, kde slavil svoje 40. narozeniny Lupen. Děkujeme mu za výbornou akci a dodatečně ještě jednou přejeme vše nejlepší, hlavně v osobním životě, a všichni doufáme, že brzy budeme zapíjet i jeho svobodu.

V uplynulých dnech také oslavil svoje 44. narozeniny náš skvělý brankář Kamil Čech. I jemu přejeme vše nej, a ať se v našem kolektivu odreaguje od své náročné práce a přijde s námi na jiné myšlenky.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři