logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

21.kolo IE Znojmo C - Hatě B 6-0 (3-0)

Góly - 17. a 50. Klaška Petr, 39. a 87. Dočekal Dalibor, 36. Pěnkava Tomáš, 89. Benda Martin

Sestava: Čech – Pospíchal, Klouda, Burša, Duhajský (46. Náprava) – Benda, Bulín ©, Pěnkava, Dohnal – Dočekal, Klaška (57. Blažíček)

Trenér: Samek Jiří
Vedoucí mužstva: Mossmer Michal

Komentář k utkání

Věkový průměr domácích hráčů byl 44.3 let, což je nejvyšší průměr v dosavadních utkáních „C“. Nejmladším hráčem byl Bláža (39), nejstarším Máslo (54). Bohužel, nenastoupil Darla, který by nám věkový průměr o trochu navýšil. Ale Darla dal přednost kvalitně obsazenému turnaji v malé kopané v Konicích. Sice nám po utkání v kabině tvrdil, že si na turnaji zahrál dobře, ale v jeho očích byly vidět slzy, protože dnes by si zahrál a splnil si tak svůj životní sen, zahrát si na stoperovi s Máslem.

17. 1:0 rychlou kombinaci na hranici vápna mezi Pěnou a Kempem zakončil posledně jmenovaný,

36. 2:0 opět kombinace Pěna – Kempa, tentokrát vstřelil branku Pěna,

39. 3:0 další kombinaci Pěny a Kempy, branku však vstřelil Dalda,

41. individuální akci zakončil Kempa střelou do tyče,

46. odstoupil Čáp, nastoupil Mandelka,

50. 4:0 akce po ose Mandelka – Pěna – Kempa, zakončoval opět Kempa,

57. odstoupil vysílený Kempa, nahradil jej čerstvý Bláža,

87. 5:0 Kloudik na hranici velkého vápna nezištně přihrál Daldovi, ten skóroval do prázdné branky,

89. 6:0 Kloudíkův roh přesně našel hlavu Teofila a ten uzavřel skóre dnešního utkání.

Na dnešní utkání jsme se po porážce v minulém kole v Práčích hodně těšili. Soupeř z Hatí naštěstí přijel se zkušeným kádrem, až na několik výjimek to byli zralí fotbalisté, kteří se chtěli fotbalem pobavit a ne si něco na hráčích „C“ dokazovat. Tomu odpovídal i průběh utkání, oba soupeři hráli technický fotbal, sprinterských soubojů bylo minimum.

Již v kabině před začátkem zápasu bylo cítit naše nabuzení a svěží a čerstvá atmosféra. Některé spoluhráče  štípaly oči a tekly jim slzy. Ale to mohlo být i pravidelným předzápasovým čicháním k lahvím s různými iontovými nápoji, které máme pro tuto potřebu ve zdravotnickém kufříku. Samotné utkání jsme si užívali, hráli v klidu a v pohodě. Drobnou kaňkou bylo přestávkové vystoupení v kabině jednoho ze spoluhráčů, který zbytečně zvyšoval hlas. Na atmosféru v „C“ si však teprve zvyká, byl staršími spoluhráči umravněn a tak věříme, že si z toho vezme pro další utkání ponaučení. Oba dnešní soupeři si vypracovali v průběhu utkání mnoho šancí, nulu na domácím kontě vychytal skvělým výkonem Čechíno. V závěru utkání docházely síly neúnavně běhajícímu Mandelkovi, který stál jako levý záložník na vápně hostí, a při jejich protiútoku volal na levého beka Marka, že to tam má špatně pokryté, ač tam byli na Marka tři protihráči. Po utkání zněly kabinou domácích vítězné pokřiky, spokojenou atmosféru umocnila piva, která byla do kabiny přinesena. Poseděli jsme v kabině dlouho, bylo co rozebírat, nálada byla dobrá. Kuřáci se neostýchali v kabině pokuřovat. Dobrou náladu se pokusil narušit nejmenovaný činovník FK IE Znojmo, který vešel do kabiny a pohoršoval se nad kouřovým oparem. Tento muž byl slušně požádán, aby nenarušoval veselí v kabině, zavřel dveře a odešel. Což učinil, uvolněná nálada tak mohla pokračovat.

Poslední utkání této sezóny odehrajeme opět na domácím trávníku, v sobotu 7.6. s týmem Prosiměřice „B“. Sraz před utkáním ve 12:30. Jenom připomínám, že po nás nebude hrát „A“, takže nechte auta doma, abychom mohli v klidu a beze spěchu podiskutovat v kabině i v restauračním zařízení na hřišti.

Ještě bych rád poblahopřál Michalovi Mossmerovi k narození syna. Doufám, že to bylo večer ve sklepě náležitě zapito.

A některé z nás taky upozorňuji, že mám pod kontrolou jejich narozeniny. A právě první polovina měsíce června je na to bohatá. Takže předpokládám, že po sobotním utkání se po skončení utkání objeví v kabině několik plat piv, možná i něco ostřejšího (týká se to pěti zatím nejmenovaných spoluhráčů).

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři