logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

4.kolo Unanov - IE Znojmo dorost 5-1 (2-1)

Gól - Švéda,

Sestava

 

Kroupa (6) - Doubek Jan. (4),Nemáš (4), Moravec Jiří (4), Pospíchal (5) - Raška(4) , Kordula (5), Doleček (4), Švéda (5) - Nemeth (4), Žižka (5),  Strídání -  30min Baláž (5), 52min Moravec Zd. (4), 52min Doubek Milan(5), 80min Rehberger M (5), 80min Vystavěl (5)

Ve čtvrtém kole jsme zajížděli na hřiště do Unanova. Tak jako v minulém kole jsme nezachytili začátek utkání a hned ve 4 minutě inkasovali 0-1. V poli byla hra vyrovná naši měli častěji míč na svých kopačkách , ale soupeř si vytvářel nebezpečnější šance, které jsme vždy na poslední chvíli odvrátili. V 25 minutě neštatně atakoval Raška ve vápně domácího útočníka,ten ochotně upadl. Pokutový kop domácí bez problémů proměnil 0-2. Hned po rozehrání se k míči dostal Švéda. Unikl po levé straně a přesnou razantní střelou nás dostal opět do zápasu 1-2. Ve 30 minutě musel střídat zraněný Žižka. Do konce poločasu jsme měli několik slibných náznaků šancí, ale do kabin odcházeli domácí s jednobrankovým náskokem.

Úvod druhé půle byl pro nás doslova hrůzostrašný. Ve 47 minutě chyba našeho stopera Doubka 1-3. O minutu později stejná chyba a domácí útočník zakončuje nad břevno. V 50 minutě se u lajny nechává nepochopitelně obejít Moravec a následuje polovlastní gól 1-4. Katastrofálních 8 minut trestají domácí další brankou 1-5. Zápas byl rozhodnut a do konce utkání měli šance jen domácí. Naši se zmohli jen na několik střel ze střední vzdálenosti , které nemohli gólmana ohrozit.

Řekl po utkání Milan Samek trenér

Dnes jsme prohráli zcela zaslouženě nepovedl se nám vstup do první a hlavně do druhé půle. První poločas jsme sehráli ještě obstojně a na dvoubrankový náskok jsme dokázali reagovat kontaktní brankou. Bylo tam několik slibných akcí ,které jsme však svojí nepřesností nedotáhli do konce. Opticky jsme možná působili fotbalověji ,ale domácí byli určitě nebezpečnější před brankou. Začátek druhé půle se nám hrubě nepovedl. Inkasovali jsme během 4 minut dva góly po velkých individuálních chybách a bylo po zápase. Pátý gól v 53 minutě to jen dokonal. Mrzí mě, že ani za rozhodutého stavu jsme se nedokázali prosadit v útočné fázi. Nevytvořili jsme si skoro žádnou gólovou šanci. Dnes nám chyběla především kvalitní přesná přihrávka a postupně se vytrácela i bojovnost.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři