logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

6.kolo Hor. Kounice - IE Znojmo dorost 2-2 (1-2)

Góly - Švéda , Nemeth,         ČK Švéda,

Sestava a řekli po utkání

 

Rehberger (8) – Nemáš(8), Doubek Jan(7), Moravec J. (6) (33 Doubek M. (7)) Doleček(7),- Raška(6), Švéda(7), Baláž (7), Kordula (7),- Žižka(7), Nemeth (7) (68 Kroupa(7))

V 6 kole zajížděl náš dorost na hřiště Horních Kounic. Utkání jsme začali aktivně a měli jsme územní převahu. Do první šance se dostává Švéda, ale jeho střela končí vedle branky. Další slibná šance ovšem Nemeth je v ofsajdu. O minutu později střílí Kordula. Míč se od břevna odráží za brankovou čáru domácí gólman míč následně chytá a ví, že míč byl v brance. Ovšem hlavní rozhodčí Palát nepochopitelně branku neuznává. V 25 minutě posílá do ulice míč Nemeth Švédovi a ten podél gólmana posílá náš tým do vedení 0-1. O minutu později Honza Doubek vyrábí chybu a nedůrazný Jirka Moravec nechává útočníka v pohodě vyrovnat 1-1. V průběhu 10´máme několik slibných šancí na gól. Hlavně Švéda z levé strany mohl 2x skórovat. Domácí ve 35´zahrávají nebezpečný trestný kop. Naštěstí končí těsně vedle tyče. O 3 minuty později nebezpečná střela ,kterou Rehberger v naší brance vytěsnil na břevno. Sudí Palat rozdal jenom našim hráčům několik ŽK. Ve 35 minutě střídáme. Hřiště opustil Jirka Moravec a nastoupil Milan Doubek. Ve 41 minutě Kordula přesným stříleným centrem z levé strany do vápna nachází Nemetha a ten posílá náš tým do vedení 1-2.

Druhá půle začíná opět naším tlakem. V dobrých pozicích se ocitá opět Švéda ,ale jeho koncovka je nepřesná. Další velkou šanci máme v 60 minutě Nemeth se ocitá sám před domácí brankou, ale jeho pokus končí nepochopitelně vedle branky. V 75 minutě ukazuje sudí Palát, kdo je pánem na hřišti a vylučuje s úsměvem Švédy. V závěru se tak bráníme v 10 hráčích. V 86 minutě posuzuje navíc pád útočníka ve vápně jako penaltový a tak domácí vyrovnávají na konečných 2-2. V poslední minutě trefují domácí ještě břevno.

Řekli po utkání Milan Samek trenér

Dnešní utkání jsme sehráli aktivně a bojovně ovšem škoda je že jsme i přes dvě vstřelené branky nedokázali proměnit další velké. Vyrovnání na 1-1 jsme domácím doslova darovali. Přesto jsme do přestávky dali vedoucí branku. Ve druhé půli nás mohou mrzet nevyužité šance Švédy a Nemetha. Co se dnes týče sudího Paláta. Kluky jsme před zápasem a hlavně v poločase upozorňovali na jeho styl řízení zápasu, pokud nás píská. Ovšem i přesto si ve druhé půli sám našel zamínku, aby mohl Švédu vyloučit, když k tomu přičteme neuznaný regulérní gól, spornou penaltu v 86 minutě tak jsem rád, že to kluci nakonec ustáli. I přes to všechno jsme si ale utkání zremizovali sami svými neproměněnými šancemi a to je hlavní důvod proč jsme si dnes neodvezli všechny tři body.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři