logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

15.kolo IE Znojmo dorost - Kahan 2-2 (0-0)

Góly – Blažíček, Nemáš,                                     

Sestava a řekli  po utkání                                Foto z utkání Libor Duchoň

Rehberger (8),- Pospíchal (8),Doubek J. (6), Doleček (6), Doubek M. (6),( 68 Vystavěl(6))- Moravec J. (6), Nemáš(7), Baláž(7), Švéda(6),- Nemeth(6),Jaroš(7) (46 Blažíček(8)),

V prvním jarním kole se náš dorost utkal s týmem Kahanu. Podzimní duel skončil remízou 1-1. Hned v úvodu utkání nastřelil Kahan tyč po trestném kopu. V 15 minutě se dostal do velké šance Jaroš, který zaskakoval ze starších žáků a touto šancí kdy dorážku do prázdné branky trefil jen padajícího gólana se tak odmítl zapsat do listiny střelců. V 17 minutě po chybě kapitána Doubka se hosté mohli ujat vedení ale naštěstí pro nás trefili dobře stojícího gólmana Rehbergra. Ve 32 minutě se opět ukázal gólman Rehberger který parádním zákrokem podržel náš tým. Naopak ve 37 minutě trefil Doleček po závaru ve vápně břevno. Do kabin se i proto odcházelo za bezbrankového stavu.

Do druhé půle udělal trenér Samek změnu, kdy útočníka ze žáků Jaroše vyměnil za dalšího staršího žáka Blažíčka a ten se hned ve 47 minutě dokázal prosadil po centru Švédy, kdy pohotově uklidil míč za záda hostujícího gólmana 1-0. V 58 minutě poslal Blažíček skvěle načasovanou přihrávkou do samostatného úniku záložníka Nemáše, který nedal hostujícímu gólmanovi šanci 2-0. O pět minut později jsme nechali soupeři snížit Brychtou na 1-2. V té době už nám docházeli síly a soupeř měl herně navrch. Naši kluci se jen bránili. Velmi spolehlivě v té době držel nad vodou tým mladičký brankář Rehberger. Několik nebezpečných rohových kopů a závarů jsme přežili v době mezi 75 a 80 minutou, ale 7 minut před koncem zápasu jsme přece jen inkasovali vyrovnávací branku z kopačky Brychty na 2-2. V 92 minutě kočí sudí zápas a domácí kluci jsou rádi, že ubránili konečnou remízu 2-2.

Řekli po utkání trenér Milan Samek

Dnes jsme měli velké problémy se sestavou, kdy nám chybělo několik hráčů základní sestavy (Kroupa, Žižka, Raška, Kordula) a další nastoupili ne zcela fit, proto jsme byli nuceni využít služeb hráčů ze starších žáků. Konečný bod je pro nás nakonec úspěchem a to i přes to že jsme vedli v 58 minutě 2-0. Pokud by se hrálo ještě 10 minut navíc těžko bychom tento stav ubránili. Dnes mě svým výkonem mile překvapili hráči ročníku 98. Brankář Marek Rehberger v brance a Marek Pospíchal na postu krajního obránce dále pak hráči ročníku 99. Jarda Blažíček, který jeden gól dal a druhý skvěle nachystal Nemášovi a Kuba Jaroš kterému chybělo málo, aby se dokázal gólově prosadit.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři