logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

19.kolo IE Znojmo dorost - Hor. Kounice 5-5 (5-4)

Góly - Doleček, Raška, Nemeth, Baláž, Nemáš,

Sestava a hodnocení zápasu

Rehbergr (3)- Pospíchal (6), Doubek J. (7),Nemáš (6), Doleček (8), Moravec J. (8),- Raška (6), Kordula (6), Švéda (6),-Nemeth (5), Baláž (8),

Střídání - Vystavěl (6), Kroupa (8)

Vstup do utkání se nám podařil hned ve 3 minutě jsme se dostali do vedení ,kdy se po rohu trefil hlavou kapitán týmu Doleček 1-0. Na 2-0 zvýšil dorážkou do prázdné branky Baláž po akci Švéda – Nemeth. Ve 13 minutě velká chyba brankáře Rehbergra 2-1. Do dvoubrankového vedení nás vrátil pohotovou střelou Řaška 3-1. V 25 minutě šel sám na brankáře po přihrávce Švédy Nemeth a chladnokrevně proměnil 4-1. Po gólu musel ovšem střídat pro svalové zranění. O pět minut později opět velká hrubka brankáře Rehbergra 2-4. Za dalších šest minut později už to bylo po střele ve vápně 4-3. V 35 minutě bylo vyrovnáno po centru do vápna a chybě ve středu obrany 4-4. Poločasovou gólovou přestřelku dokonal levý obránce Nemáš, který si výborně naběhl ne centr Baláže který si před tím pohrál s hostující obranou 5-4.

Druhá půle byla bojovná plná soubojů a žlutých karet. Góly mohli padnou na obou stranách. Naši mohli navýšit náskok. Po gólech volali hlavně šance Švédy a Baláže,ale bohužel nic v síti neskončilo. Naopak hosté v 87 minutě vyrovnali po trestném kopu Hájka.

Řekli po utkání trenér Milan Samek

Dnes to byla velká přestřelka. Chtěli jsme v tomto utkání už konečně na jaře naplno bodovat. Výborně nám vyšel vstup do zápasu vedení 2-0 a následné vedení 4-1 bylo dobré ovšem fatální chyby brankáře Rehbergra nás hodně přibrzdili i přes to jsme odcházeli do kabin s jednobrankovým náskokem. Ve druhé půli kluci bojovali a byla škoda, že jsme nedokázali náskok navýšit hlavně po šancích Švédy. Hosté nás potrestali v samotném závěru z přímého kopu a Marek v naší brance dnes opravdu neměl svůj nejlepší den. I přes to že jsme ztratili dva body jsem spokojen s tím, že kluci dokázali navázat na druhý poločas z Miroslavi a to nejen výkonem ale hlavně nasazením a bojovností. Dále jsem spokojen s tím jak se kluci vzájemně povzbuzovali,podporovali . Konečně vystupovali jako jeden tým a pokud jim tento přístup vydrží i v dalších zápasech věřím že začnou opět vyhrávat.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři