logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

9.kolo Mramotice - IE Znojmo B mladší žáci 0-4 (0-1)

Goly : Vystrčil 3x,Pigl 1x.

Sestava a řekli po utkání

Zimola David ,Vopravil Tomáš ,Servít Šimon ,Pigl Tomáš ,Holienka Jan ,Nguyen Martin ,Nguyen Jiří ,Wrana Michal ,Koňařík Dominik ,Ondra Matěj ,Šula Jaroslav ,Vystrčil Štěpán ,Hřib Jan ,Poláček Denis ,Kadnárová Lucie .

Řekli po utkání trenér Daniel Ondra

Již od prvního momentu hry jsme výborně napadali soupeře a zatlačili jsme ho tak na jeho vlastní polovinu, kde jsme měli dost šancí na vstřelení úvodní branky, ale chybělo nám trochu toho štěstí. V samotném závěru prvního poločasu se nám tu smůlu podařilo prolomit a do kabin jsme odcházeli s náskokem jedné branky.

Do druhé půlky hry jsme vstoupili s výborný tahem na  branku a vstřelili soupeři druhou branku. Tato branka nás doslova nakopla. Netrvalo to dlouho a soupeř vytahoval ze sítě míč po třetí. Soupeř měl také pár pěkných šancí, ale vždy mu chyběl krůček ke vstřelení branky. Před samotným závěrem hry jsme vyvinuli tlak na soupeře a vstřelil mu čtvrtý gól. Po výborně odehraném utkání a spolupráci všech hráčů si odvážíme zasloužené tři body z hřiště soupeře.Touto cestou bych chtěl poděkovat všem hráčům za bojovnost a obětavost.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři