logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

24. kolo IE Znojmo A - Bystrc 2:1 (2:0)

Branky: 26. Ostrý, 34. Dušek - 72. (PK) Košulič
ČK: 61. Smejkal (Bystrc)
ŽK: 54. Železný - 27. a 61. Smejkal, 86. Tofl
Rozhodčí: Jelínek - Ševela, Laštůvka

Sestavy a hodnocení utkání

IE: Vítámvás – Šplíchal, Veselý, Procházka (90. Šťáva), Vašíček (75. Németh), Sedláček, Železný, Dufek (64. Rolník), Dušek (87. Kubále), Kalina, Ostrý
Bystrc: Bačík - Urbánek, Bárta, Smejkal, Veleba (46. Mezník), Lízal, Ponížil (75. Tofl), Urban, Košulič, Musil, Kratochvíl (75. Sodomka)

Milan Samek trenér

Dnešní utkání jsme konečně výsledkově zvládli a jsem za to moc rád hlavně za kluky, protože už to moc potřebovali naplno bodovat. Hráči dobře plnili taktické pokyny, které jsme si v kabině řekli a soupeře jsme v první půli prakticky k ničemu moc nepouštěli. Důležité bylo, že jsme konečně vsítili první gól my a šli do vedení. Soupeře jsme tím vývojem trochu překvapili hlavně, když jsme vsítili druhý gól. Do druhé půlky jsme šli se stejnou taktikou. Soupeř zvýšil aktivitu, ovšem pomohla nám červená karta, po které šli hosté do deseti. Měli jsme několik šancí na přečíslení do otevřené obrany, ale všechny situace jsme řešili hodně špatně a tím jsme se připravili o to, abychom utkání rozhodli dříve ve svůj prospěch. Soupeř se následně dostal do zápasu, když snížil z pokutového kopu. Utkání jsme naštěstí dovedli do vítězného konce, i když hosté i v deseti prokazovali své kvality.

Napsali na stránkách soupeře

Domácí tým se na jaře s formou nepotkal, utrpěl několik vysokých proher a jediný jarní bod vytěžil na vlastním hřišti za bezbrankovou remízu s Ivančicemi. Hosté v posledních dvou zápasech nastříleli čtrnáct branek a uspokojeni pod dojmem těchto výsledků, přijeli do Oblekovic na výlet. Ten jim pokazili nadšeně bojující hráči IE. Z výletního tempa procitli až ke konci zápasu, což bylo na bodový zisk velmi málo. Košuličova proměněná penalta byla první bystrckou střelou mířící mezi tři tyče, pokud nepočítáme pokus téhož hráče z 26. min., kdy Musil doběhl zdánlivě ztracený míč a vrátil jej před bránu, Košuličův pokus absolutně postrádal razanci. Domácí byli v první půli lepším týmem a dokázali to přetavit i v branky. První dali ve 26. min., Dosta nevyužila brejk, ztratila míč a po centru do vápna mířil přesně Tibor Ostrý – 1:0. Ve 34. min. zahrávali Znojemští trestný kop a odražený míč dopravil do sítě Dušek – 2:0. Až po té se hosté probrali, ve 36. min. centroval Urban a Kratochvíl mířil hlavou nad. Za další minutu střílel Urban těsně vedle.Ve druhé půli už domácí útočit nepotřebovali, navíc jim došly síly. Dosta se však prosadila jen v 72. min. z pokutového kopu, který proměnil po faulu na svou osobu kapitán Košulič – 2:1. Na víc se nezmohla a ještě přišla o vyloučeného Smejkala. Dopřála tak Znojmu první jarní výhru. Po ztraceném zápase se musí Bystrčtí opět postavit nohama na zem a vrátit se k poctivé běhavé hře. V sobotu hrají na Spartě, ta jim jistě bude chtít vrátit vysokou prohru.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři