logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

10.kolo Rakšice - IE Znojmo B 7-2 (5-0)

Branky: 9',14',20',24',35',49',60' z penalty - 54' Dušek, 67' Záviška z penalty

ČK: 60' Mössmer(IE Znojmo)

Sestava a hodnocení utkání:

Kotáb - Kafka(27' Benda), Doválel(27' Dušek), Poláček(46'Švéda) - Bálka, Mössmer, Záviška, Kolegar -
Pavlík, Samek, Dufek

Řekl po utkání trenér Jarda Ludvík

Dnes jsem měl na zápase svoji mladší dceru. Bylo vidět na mužstvu, že ji chtějí udělat radost a pobavit ji pěkným fotbalem a to se jim povedlo. Její věta: " Taťko, dnes mi to rychle uteklo, padalo hodně gólů"...hovoří za vše. Kluci pochopili, že fotbal se hraje pro lidi a dokonale to splnili. Udělali radost mé dceři, místním divákům, proto přece fotbal hrají. Je jasné, že ho nehrají kvůli sobě...ikdyž dnes přidali v první půli nadstavbu, hráli i pro sebe, dělali totiž na hřišti všechno proto, aby se nemuseli po zápase sprchovat a mohli jet tak co nejdříve domů.

Dnešní ostudu beru na sebe...Bohužel jsem se z rodinných důvodů dostavil na utkání 5 minut před jeho začátkem a nemohl jsem s mužstvem být tak v kabině a srazit je po výkonu ze zápasu s MK z výšin dolů. Ještě těsně před začátkem jsem viděl jejich pohodu a bezstarostnost a ani v tomto případě jsem nezakročil.
Pořád je totiž beru za dospělé lidi, kteří si uvědomují, že hrají fotbal kvůli sobě a pro radost...ne kvůli mě a nedovedu pořád pochopit, že to tak není a že opravdu hrají fotbal kvůli mě...to je další má chyba. Chybuji i v tom, že jim neustále tvrdím, že nejsou fotbalisti, že musí dřít, makat a fotbalovost přidat jako něco navíc, ale dnes se mi neustále snažili dokázat, že jsou fotbalisti, že si to uhrají v klídečku, v chůzi a dokazovali to opravdu naplno a zo jim patří dík. Naposledy se jim chci omluvit za to, že na ně často křičím a nutím je hrát o čelo tabulky, vždyť zespodu se na to dívá daleko lépe a ve větší pohodě.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři