logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

19.kolo IE Znojmo B - Hevlín 3:2 (1:0)

Branky: 27' Rolník, 88' Dušek, 89' Škvařil - 53' Pechal z pen., 56' K. Kalina

Sestava a hodnocení utkání:

Sestava: Kotáb - Kafka, Poláček, Kalina - Bálka, Fryš (90' Benda), Šťáva, Škvařil - Rolník, Černý (68' Dušek), Pojer (68' Pavlík)

Dnes jsme viděli skvělé utkání od obou mužstev, které vysoce překročilo rámec okresního přeboru. Hrálo se nahoru dolů se skvělými akcemi na každé straně. My jsme hosty trápili kolektivní hrou, oni nás zase skvělými útočníky, kteří nám dělali velké problémy a nenechali nás vydechnout.
Dnešní zápas si nezasloužil jenom jednoho vítěze, ale kdyby to šlo, tak měli vyhrát obě mužstva. Před mýma klukama smekám, jak vyvinuli v posledních 20 minutách drtivý tlak a jak se hnali za ziskem 3 bodů a nevzdali to ani po zahození několika šancí a byli za tento přístup nakonec odměněni.
Není lepší pohled po zápase v kabině, když trenér vidí mužstvo absolutně unavené, ale neskutečně šťastné, že svým vlastním přístupem a nasazením dokáže otočit a vyhrát takový zápas nad velmi výborným mužstvem.
Vždy se tady vyjadřuji k nějakému hráči, ale teď je to těžké, protože celé mužstvo hrálo výborně. Ale přece jen si neodpustím pár slov...Jsem dnes šťastný za P. Šťávu, za ten jeho celkový přístup k fotbalu a přínos pro jakékoliv mužstvo, který není moc vidět, ale za mě je to borec. Co jsem viděl já, tak dnešní zápas si neskutečně užil, ale jen díky tomu, že hrál jinak než je zvyklý, přizpůsobil se a to je ta cesta, která k němu patří.
Mladý Fryš odehrál výborné utkání, jen doufám že si považuje toho, jaké má postavení v tomto týmu, kolik dostává šancí a kdy ho ti starší hráči berou jako sobě rovného. Další kluci, Bálka a Kafka, nemám absolutně slov k jejich výkonu, můžu jen poděkovat. Ale je potřeba pochválit i ty starší kluky, kteří třeba neměli dříve k B-týmu pozitivní postoj, ale myslím že pochopili, že ti kluci na sobě hodně zapracovali a že ty zkušené potřebují a na druhou stranu, ti zkušení potřebují je.
Závěrem ještě trochu sebekritiky. Když dokáži kritizovat jiné, tak musím i já být stejný na sebe. Děkuji L. Bendovi, že mi v závěru pomohl, když jsem byl v tranzu po vítězné brance a neviděl jsem co jsem měl vidět. Byla to má velká chyba a L. Benda mi ji pomohl odčinit.
Kluci, všem díky!!!

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři