logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

20.kolo Přímětice - IE Znojmo B 0:0 (0:0)

Sestava a hodnocení utkání:

Kotáb - Kafka Jakub, Poláček, Horák - Pojer, Kordula(84' Doválel), Kubošný, Benda(90' Kafka Jan) - Čech(60' Pavlík), Černý, Rolník


Zisk bodu z hřiště týmu, který vede tabulku, je vynikajicí. Před klukama smekám, jak k zápasu přistoupili a jak ho odmakali. Dnes dodrželi většinu toho, co jsme si řekli a na co jsme se připravili a bylo to na průběhu zápasu vidět.
Bohužel jsme odehráli utkání opět jako každý týden v jiném složení, ale i přesto kluci, kteří naskočili poprvé nebo po dlouhé nemoci, skvěle do mužstva zapadli a přizpůsobili se.
První půli jsme zvládli výborně, byli jsme o trochu lepším týmem, jen ta koncovka nás trápila a nedokázali jsme ani z metru trefit prázdnou bránu. V druhé půli jsme si na začátku vytvořili obrovskou šanci, bohužel ji M. Čech neproměnil. Domácí nás začali postupně přehrávat, někteří hráči, kteří dlouho nehráli, fyzicky úplně odešli a dostali jsme se místy pod drtivý tlak, který neskutečně skvělá obrana v čele s výborným Kotábem zvládala na výbornou a to i přesto, že třeba Kuba Kafka odehrál celou druhou půli ve velkých bolestech, ale věděl že ho tým potřebuje a obětoval se...Jacku díky!!! Myslím, že diváci viděli výborné utkání a zaslouženou remízu. My jsme měli vyhrát první půli, domáci druhou a tak je pro mě výsledek spravedlivý a ještě jednou děkuji klukům za nasazení a přístup k tomuto utkání.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři