logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

IE Znojmo dorost – FC Ivančice dorost 0-6 (0-3)

Druhé kolo zimního turnaje dorostu a mužů hrané na UT v Jevišovicích.

Sestava a hodnocení utkání

Sestava: Rehberger M. – Moravec J. Nemáš R. Rehberger T. Doubek M. – Doleček J. Doubek J. Jonáš L. Moravec Z. – Neméth P. Stašková A.

Střídání: Trochta O. Pospíchal M.

K dalšímu utkání zimního turnaje v Jevišovicích jsme odehráli zápas s týmem FC Ivančice dorost hrající Krajský přebor (8místo).

 K utkání jsme odjeli bez šesti hráčů základní sestavy z podzimní část (zranění a nemoci). Tým jsme doplnili hráči z  B týmu dorostu. Navíc jsme povolali naší hráčku Andreu Staškovou, která momentálně hraje na střídavý start ve Spartě Praha a s námi absolvuje zimní přípravu. Po pátečním tréninku, který byl hodně náročný se projevilo vše, co nám schází. Do dvacáté minuty první půle  jsme byli více než vyrovnaným soupeřem a vytvořili si i slibné šance, které volali po gólu. Ovšem po našich hrubých chybách jsme inkasovali během sedmi minut hned třikrát a tak skončil i poločas 0­:3. 

Do druhé půle jsme nastoupili s další změnou a to když ze hry odstoupil zraněný Jan Doubek. Opět jsme vydrželi jen do 59 minuty, než jsme inkasovali další gól. Projevila se špatná fyzická připravenost a nesouhra mezi formacemi, ale závěry se z tohoto určitě dělat nedají. Je vidět, že jsme teprve na začátku přípravy a navíc v hrubé přípravě. Jenom si to musí každý z hráčů uvědomit, že bez tréninku to určitě nepůjde. V kabině po zápase, který skončil 0:6 jsem ten pocit měl. Jsem rád, že si to kluci uvědomují a hodlají se s tvrdou přípravou porvat, což je pro nás trenéry dobré zjištění.  

Dodržujte tréninkový plán, co máme a ono to půjde.

TRENÉR: LATTNER JAN

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři