logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

8.kolo FC Miroslav - IE Znojmo st.žáci 1-2 (0-0)

Góly - Stašková, Procházka,

Sestava a hodnocení utkání

Synek - Spurný, Veselý, Hega, Balík, Raška, Servit E., Železný M., Havliš, Procházka, Stašková, Vopravil, Zimola, Válek, Servit Š., Wrana, Hřib, Janák.

V tomto zápase naše mužstvo chválíme za předvedený výkon.Od začátku zápasu jsme byly lepším mužstvem a zaslouženě jsme si odvezly z Miroslavi tři body.Na naší hře bylo vidět a nasazení,bojovnost,zodpovědný výkon a touha po vítézství.Jsme rádi,že za nepříznivého stavu 0:1 jsme dokázaly hrát až do konce a zápas jsme otočily na 2:1.Z jednotlivců by jsme vyzvedly výkon Milana Železného a Rostu Procházku,  který nádherným golem rozhodl tento zápas. S konečným čtvrtým místem v tabulce jsme spokojení.Je to pro nás po špatném začátku sezony,když jsme třikrát prohrály velký úspěch. Ještě bychom chtěly poděkovat klukům(náhradníkům) kteří tolik nehráli,že jsou součástí mužstva a tím vytváří v našem oddílu velkou partu, která táhne za jeden provaz.

Ještě děkujem rodičům za dobrou spolupráci a komunikaci. Treninky budou Středa,Pátek od 16:00 na hřišti IE Znojmo,pak budeme chodit do haly každý pátek (Hala úhelná) - podle počasí,dáme vědět SMS.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři