logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Dohrávka 12.Kolo IE Znojmo mladší žáci- Jevišovice 2-0 (1-0)

Goly - Nguyen Jiří  1x - asistence Ondra Matěj ,    Ondra Matěj 1x - asistence Peřinka Martin

Sestava a hodnocení utkání

Dušek Patrik , Vystrčil Štěpán , Peřinka Martin , Servít Šimon , Svoboda František , Nguyen Martin , Ondruš Jan , Koňařík Dominik , Šula Jaroslav , Nguyen Jiří , Ondra Matěj , Raška Vilém , Benda Dominik .

Ve středu 29.4 se odehrál odložený zápas s mužstvem Jevišovic na domácím hřišti v Oblekovicích. Úvod utkání byl dost opatrný na obou stranách, nikdo nechtěl udělat chybu, po které by mohli inkasovat. Šance na vstřelení první branky byly poměrně vyrovnané jak na naší straně, tak i na straně soupeře i když herně jsme soupeře  převyšovali. Deset minut před ukončením prvního poločasu jsme po pěkné kombinaci vstřelili úvodní branku a do kabin jsme odcházeli za stavu 1:0 v náš prospěch. Byl to důležitý vstřelený gól !

Do druhého poločasu jsme nastupovali s jasným cílem, vstřelit soupeři druhou branku a hrát na jistotu. Lehce se to říká, ale hůř se to plní. Šancí na vstřelení druhé branky bylo sice dost, ale ani jedna se neujala. Soupeř si taky vytvořil pár šancí na vstřelení vyrovnávací branky, ale vždy se nám tyto šance podařilo včas odvrátit  dobrou a obětavou hrou našich obránců a nebo výtečným zákrokem gólmana. V samotném závěru hry jsme si vytvořili tlak před soupeřovou brankou a důraznou hrou  se nám podařilo vstřelit druhou branku a tím jsme si zajistili vítězství nad soupeřem  v poměru 2:0. Důležité tři body zůstali na domácí půdě. Závěrem by chtěl vyzvednout obránce Servít Šimon,Ondruš Jan a Nguyen Martin, kteří v tomto utkání byli oporou našeho mužstva. V neposlední řadě bych chtěl poděkovat i všem ostatním hráčům za dobrou hru.

trenér Ondra Daniel

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři