logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

1.kolo zimní halové ligy Minipřípravky

V neděli 7.12.2014 zahájili nejmladší fotbalisti našeho oddílu, ročníky 2008,2009 a 2010 zimní fotbalovou ligu pro minipřípravku pořádanou oddílem Lokomotiva Brno. Los nám přisoudil podvečerní sérii utkání, což nebylo pro naše benjamínky příliš snadné. Nicméně se s tím popasovali výborně a ze čtyř náročných zápasů vybojovali 2 vítězství. Hrálo se systémem 4 + 1, což bylo na celkem velkém hřišti ohromně fyzicky náročné. Střelecky se výborně prosadil David Železný, který vsítil tři z našich pěti gólů. Jako jediný tým na turnaji jsme měli v týmu i tři děvčata, Janičku, Natálku a Denisku, které se popasovali s touto chlapeckou převahou velmi dobře.

Sestava a výsledky

Lukáš Kaidl (G) - David Láník, Jiří Trčka, Ondřej Štacha, Matyáš Ludvík, David Železný, Tobiáš Kaidl, Natálka Železná, Jana Veselá, Denisa Marečková.

Trenéři: Leoš Ludvík, Luboš Kaidl.

IE ZNOJMO - Vyškov  0:5    

Typický první zápas. Nastoupili jsme proti soupeři, který byl fyzicky dominantnější a svojí hrou nás předčil ve všech směrech. Než jsme se stačili trošku rozkoukat, tak jsme prohrávali 3-0. Poté se náš výkon zlepšil, ale na dobře hrajícího soupeře to nestačilo.

IE ZNOJMO - Drnovice 3:2                         Góly : Železný David 2, vlastní.

Druhé utkání jsme začali mnohem lépe a po gólu Davídka Železného jsme šli do vedení. To jsme drželi celý zápas a i když se na nás soupeř dotáhl, tak jsme mu hned odskočili na rozdíl jedné branky, což vydrželo do konce utkání.

IE ZNOJMO -Bohunice 1:0                        Góly : Láník David

Do třetího utkání jsme šli po krátké patnáctiminutové přestávce a ve velmi vyrovnaném utkání jsme dokázali zvítězit krásnou střelou Davida Láníka. Utkání bylo dramatické do poslední chvíle. V těžkých chvílích nás skvěle podržel brankář Lukáš Kaidl.

IE ZNOJMO - Moravská Slávia 1:4             Góly : Železný David

Do posledního utkání jsme vstupovali až v 19h. Podali jsme opět dobrý výkon, ale soupeř byl nad naše síly a to zejména díky jednomu jejich vynikajícímu hráči, který byl schopen přejít i tři naše hráče a zakončit gólem.

Závěrem musím poděkovat i rodičům za podporu po celou dobu turnaje.

Leoš Ludvík

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři