logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

2.kolo zimní halové ligy Starší přípravky

V sobotu 13. 12. sehrála naše starší přípravka druhé kolo zimní halové ligy Lokomotivy Brno. Ve 4 utkáních opět dokázala naplno bodovat. Navíc se jim podařilo porazit velmi silné týmy Drnovic a Rajhradu. Po druhém kole a osmi odehraných zápasech tak máme na turnaji plný bodový zisk.

Sestava výsledky a hodnocení turnaje

Brankáři- Ondra Rytíř, Martin Prycl, -   obrana- Patrik Poláček, Martin Dvořák, Tomáš Kopr, Petr Železný   útok – Martin Veselý, David Balada, Lukáš Janda, Bernát Matyáš,

Trenéři – Železný Petr, Veselý Martin,

1 zápas

IE Znojmo – Drnovice    1-0    Gól – Veselý,

První utkání jsme sehráli s prvním mužstvem tabulky který na turnaji v prvních 4 zápasech nedostal ani gól se skórem 25-0. Od první minuty jsme byli maximálně koncentrovaní na hru a všichni hráli s obrovským odhodláním a to nám nakonec přineslo vítězství.

2. zápas

IE Znojmo – Rajhrad    2-1      Gól – Janda, Poláček,

Ve druhém klání jsme narazili taktéž na soupeře s popředí tabulky, který zatím také v turnaji neprohrál. V úvodu jsme brzy inkasovali, ale nakonec se nám podařilo zápas otočit v náš prospěch. Utkání to bylo dramatické až do poslední minuty.

3. zápas

IE Znojmo – Obřany 2-1     Gól –Veselý, Bernát,

Třetí utkání jsme herně zvládli velmi dobře ikdyž výsledek vypadá těsně měli jsme zápas pod kontrolou a vytvořili si několik velkých příležitostí, ovšem v koncovce jsme nebyli efektivní. Kluci hráli ve velkém tempu.

4. zápas

IE Znojmo – Chrlice B  5-1 Gól – Veselý 2x, Kopr 2x, Železný,

V posledním vystoupení dne jsme korunovali svůj dnešní výkon opět výborným výkonem. Kluci hráli ve velké pohodě a bylo vidět, že se nám tady zatím na turnaji daří.

Hodnocení turnaje

Jsem rád, že jsme dokázali dnes navázat herně a výsledkově na 1.kolo. Kluci hráli opět ve velké pohodě a bylo to vidět hlavně na pohybu nasazení a koncentraci. Dnes navíc dokázali porazit velmi silné soupeře jako Drnovice a Rajhrad, což je také potěšující. Je potřeba pochválit celý tým za vynikající výkon.

Děkujeme rodičům za atmosféru a podporu v dnešním turnaji.

Petr Železný

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři