logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

2. kolo zimní halové ligy Mladší přípravky

V neděli 14.12.vstoupila do druhého kola zimní halové ligy Lokomotivy naše mladší přípravka. Opět jsme měli v akci dva týmy. Červení a žlutí sehráli 3 utkání, z toho jen dva se započítali do celkové tabulky. Žlutý tým si připsal jedno vítězství a dvě porážky. Červený tým vyhrál 2x na pokutové kopy a jednou odešel poražen.

 Výsledky,sestavy a hodnocení

IE Znojmo-žlutá

Sestava žlutá: Matyáš Štancl 07, Lukáš Kaidl 07, Petr NGuyen 07, Matyáš Bernát 06, Jan Svoboda 06, Filip Prycl 07, Marek Voldřich 06, Adam Soukup 07. Trenér Luboš Kaidl

Zápasy

IE Znojmo žlutá-Vyškov B  7:3  Góly - Bernát 3,Prycl,Voldřich 2,Svoboda

Zápas jsme měli od začátku pod kontrolou, soupeř s námi na začátku držel krok, ale neustále jsme byli ve vedení. Kluci bojovali, předvedli několik pěkných akcí a výsledek odpovídá předvedené hře. Třemi góly se blýskl Matyáš Bernát. Dobře až na pár chyb zahrála také obrana. V ofenzívě jsme využili téměř všechny šance, což dokazuje sedm vstřelených branek.

IE Znojmo žlutá-Vyškov A  1:11  Gól -Bernát

Těžký soupeř (letošní vítěz KP mladší přípravky) byl nad naše síly. I přes bojovný výkon nás soupeř přehrával ve všech směrech. Výšková převaha byla jasně na straně soupeře, plus rychlejší na míči a silnější v osobních soubojích. Pro mladší hráče to byla dobrá zkušenost, celý tým hrál na hranici svých možností a zasluhuje velkou pochvalu, protože ani za nepříznivého stavu nepřestával bojovat. Výkonem potěšil Filip Prycl, který příkladně bojoval celý zápas.

S tímto soupeřem jsme se utkaly už v kole prvním a tento druhý duel byl tedy jen přípravný (body do tabulky se nezapočítávali). Už v prvním utkání nás soupeř jasně přehrál.

IE Znojmo žlutá - Ivančice  1:3  Gól -Bernát

Vyrovnané utkání se šancemi na obou stranách, ve kterém se štěstí nakonec přiklonilo k soupeři. Nešťastně jsme dostali gól na 1:2. Poté jsme vrhli všechny síly do útoku a vyrovnání viselo na vlásku, bohužel jsme zahodili pár dobrých šancí a poté inkasovali z protiútoku na 1-3. Výborně zachytal Matyáš Štancl. Hodnotný výkon, ve kterém kluci ještě zlepšili bojovnost.

Turnaj nám opět ukázal chyby, na kterých musíme zapracovat, abychom byli zase o něco lepší jako-větší hlad po míči, pohyb a být někdy méně divák a víc hráč:-).

IE Znojmo-červená

Sestava červená: Matyáš Štancl-, Zika Daniel, Kafůněk Saša, Karták Oliver, Nguyen Leoš, Brzobohatý Marek, Balada David, Morovič Viktor.         Trenér Milan Zika

Zápasy

IE Znojmo červená – Mor. Slávie 1-1 (p.k.3-1)      Gól – Balada,   p.k. Balada, Zika, Brzobohatý,

První utkání jsme sehráli se soupeřem, se kterým jsme se utkaly už v kole prvním a tento druhý duel byl tedy navíc a přípravny (body do tabulky se nezapočítávali). Tak jako v první duelu s tímto soupeře skončilo utkání nerozhodně, když jsme v poli byli lepším týmem, ale nedařilo se nám proměňovat šance. Na pokutové kopy jsme dokázali zvítězit, když jsme proměnili všechny pokutové kopy.

IE Znojmo červená – Tatran Bohunice 1-1 (p.k. 1-0)      Gól – Brzobohatý, p.k. Zika,

Ve druhém utkání jsme nastoupili proti Bohunicím. Soupeř to byl kvalitní a v poli se jevil lepším týmem, naši však měli dobrý pohyb, nasazení a velkou bojovnost. Náš jediný gól vsítil Marek Brzobohatý. V posledních minutách nás skvěle podržel Matyáš Štancl v brance, když zneškodnil pokutový kop. Po remíze se opět museli kopat penalty a v těch jsme zatím úspěšní. Nebylo tomu jinak i v tomto souboji. Matyáš Štancl nepustil ani jeden pokutový kop. Naopak za nás se trefil tradiční exekutor Daniel Zika. David Balada a Marek Brzobohatý nastřelili tentokrát míč jen tyče.

IE Znojmo červená – Vyškov A  0-5

V posledním utkání nás čekal přetěžký tým Vyškov A. Naši kluci v tomto zápase ač inkasovali nakonec 5 gólů podali na svoje možnosti velmi dobrý, bojovný výkon!!!!!. V utkání opět vynikal gólman Matyáš Štancl.

Celkové hodnocení

Oba týmy zasluhují velkou pochvalu, je vidět, že máme na turnaji jedno z nejmladších mužstev. V týmu žlutých pět kluků ročník 2007 a v červeném dokonce sedm. Oceňujeme u všech hlavně bojovnost, nasazení a nadšení ze hry za jakéhokoliv stavu. Matyáš Bernát je zatím jedním z nejlepších střelců celého turnaje, což je určitě potěšující fakt. Největším překvapením byl dnes určitě výkon gólmana Matyáša Štancla. Ten odchytal všechny zápasy obou našich týmů a ve všech byl velkou oporou. Dokonce se stal penaltovým specialistou:-). Takže velká pochvala. Ta, ale patří všem klukům, hlavně těm, kteří měli dnes svoji premiéru.

Velké poděkování všem rodičům za skvělou atmosféru, kterou vytvářejí našim hráčům. Jsou nejlepší fanoušci a bez nich by to zkrátka nešlo.

Odpočněte si teďˇ chvíli od fotbalu a po Novém roce hrrr na to:-). Přejeme pěkné svátky.

Trenéři

Kuboš Kaidl a Milan Zika

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři