logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Minipřípravka ve finálovém turnaji v Brně

V sobotu 7.3.2015 se uskutečnil finálový turnaj zimní halové ligy minipřípravky ročníků 2008 a 2009 pořádanou oddílem Lokomotiva Brno.

Po předcházejících 4 kolech se do finálového turnaje probojovalo 10 mužstev, které byly rozděleny do dvou skupin, ve kterých se utkal každý s každým a dle umístění ve skupině následovalo utkání o konečné umístění se stejně postaveným týmem ze druhé skupiny.

Sestava a výsledky

Lukáš Kaidl (G) - Ondřej Štacha, Janička Veselá, Jakub Jordán, Matyáš Ludvík, David Železný, David Láník, David Kabourek.

Trenér: Leoš Ludvík

IE ZNOJMO - BOHUNICE               0:0 

První zápas na turnaji jsme odehráli proti soupeři, kterého jsme jako jediného z dnešních soupeřů dokázali v předešlých kolech porazit. Utkání bylo vyrovnané, ale  větší množství šancí jsme si vytvořili my, ale bohužel jsme nedokázali ve finální fázi zúročit naše šance ke vstřelení gólu.

IE ZNOJMO - SPARTA BRNO        0:4

Druhý zápas nás čekal velice silný soupeř, pozdější vítěz celého turnaje. I přes zjevnou kvalitu našeho soupeře jsme se snažili bojovat a sehráli jsme velice kvalitní utkání. 

IE ZNOJMO - VYŠKOV                   2:4               Góly : Veselá Janička, Jordán Jakub

Naše skupina byla opravdu velice těžká neboť ve třetím utkání jsme podlehli pozdějšímu poraženému finalistovi, tudíž druhému nejlepšímu celku turnaje. Náš nejlepší zápas na turnaji. Ačkoliv jsme stále dotahovali jednogólové manko, měli jsme několik dobrých šancí na vyrovnání, které se nám bohužel nepodařilo a soupeř nám v závěrečných vteřinách vsítil čtvrtý gól.

IE ZNOJMO - IVANČICE               0:1

V posledním zápase ve skupině jsme dostali brzy gól na který jsme nedokázali odpovědět, i když jsme bojovali do samého závěru o vyrovnání.

Po odehraných zápasech ve skupině, kde jsme skončili čtvrtí, nás čekal zápas o konečné 7-8 místo, kde jsme narazili na tým Chrlic.

IE ZNOJMO - CHRLICE               1:1               Gól : Veselá Janička   penalty: 2:0 ( Štacha Ondřej, Jordán Jakub ) 

V posledním utkání turnaje jsme šli do vedení, ale soupeři se ke konci utkání podařilo vyrovnat a souboj o sedmé místo museli rozhodnout pokutové kopy, ve kterých jsme byli dvakrát úspěšní a brankář Lukáš Kaidl dokázal zneškodnit všechny pokusy soupeře.

Ještě nesmím opomenout jedno individuální ocenění, které získala Janička Veselá, která od organizátorů turnaje dostala diplom a cenu pro hráče, který se dostal do all stars finálového kola. !!!GRATULUJEME!!!Vesel jana Brno

Závěrem bych chtěl poděkovat nejen těmto hráčům, co odehráli tento finálový turnaj, ale i těm co se podíleli na výsledcích všech předešlých zápasů ve skupině a to těmto : Mareček Jakub, Marečková Deniska, Kocáb Samuel, Kaidl Tobiáš, Brzobohatý Marek, Brzobohatý Oliver, Železná Natálka, Trčka Jiří. Celým turnajem tedy prošlo dohromady 16 hráčů, kteří příkladně reprezentovali náš klub a každý z nich měl svůj podíl na našem pěkném celkově 7. místě.

Leoš Ludvík

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři