logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Finálový turnaj mladších přípravek

V sobotu 6.6. se v Oblekovicích uskutečnil finálový turnaj mladších přípravek. Naše dva týmy obsadili konečné sedmé a osmé místo.

Sestava,výsledky a hodnocení turnaje

Červený tým:

Štancl Matyáš, Matoušek Lukáš, Soukup Adam, Kolář David, Brzobohatý Marek, Voldřich Marek, Nguyen Leoš, Vystrčil Jan,Veselý Martin

Výsledky

Červení - Polanka 3:0                góly: Soukup, Brzobohatý, Voldřich

Červení - Blížkovice 1:4              gól: Brzobohatý

Červení - Dobšice  1:3                gól: Voldřich

Červení - Žlutí  2:6                      góly: Vystrčil, Soukup                     -8 místo

Červený tým byl narychlo poskládaný, ale turnaj začal dobře a to výhrou nad Polankou. Bohužel i přes bojovné výkony to byla jejich jediná výhra. Fotbalově to i přes výsledky nebylo až tak špatné, jen to někdy vypadalo jako by jsme měli jen útočníky a žádného obránce. Obrovské plus tohoto týmu je, že šest hráčů je ročník 07 a vlastně budou hrát i celou příští sezónu za mladší přípravku. Výborně zachytal a celý tým podržel Matyáš, nejlepším hráčem bych vyhlásil Martina Veselého, který se hodně za poslední měsíc zlepšil. Křest ohněm si prošli dva naší noví trenéři Joža Vizingr a Peta Štancl. Kluci dík za pomoc.

Žlutý tým: Štancl Petr, Bernát Matyáš, Kaidl Lukáš, Vizingr Vojta, Baran Ondra, Nguyen Petr, Horecký Tomáš, Mikulášek Kuba

Žlutí - Hrušovany  1:2              gól: Horecký

Žlutí - SC Znojmo  0:5 

Žlutí - Prosiměřice 2:2            góly: Bernát 2

Žlutí - Červení  6:2                  góly: Horecký, Mikulášek 2, Baran 3, Vizingr             -7 místo

Žlutí chytli neskutečně silnou skupinu. I když tomu výsledky nenapovídají tak předvedli opravdu hodně dobrý výkon a při troše štěstí mohli klidně hrát o třetí místo. To se od nás trochu odklonilo, ale výkon to byl opravdu kvalitní a kluci zaslouží velkou pochvalu. Povedene zápasy chytal Peťa a pokud bude mít snahu dále se zlepšovat tak by nám z něj mohl vyrůst velice kvalitní brankář. Nejlepším hráčem týmu byl, i když to nemá vůbec jednoduché, Lukáš, běhal bojoval a vyrovnal se soupeřům i silově, jeho nejlepší turnaj. Soupeři měli opět velkou výškovou převahu a víceméně nás ani nepřehráli, ale spíše ubili silou. Umístění vůbec neřešíme, díváme se do budoucnosti a ta se nám jeví moc dobře. Kluci jen tak dál. 

Speciální poděkování naším rozhodčím Adrejce Staškové a Markovi Pospíchalovi. Měli to hodně těžké, protože někteří trenéři by neměli vůbec trénovat, je to ostuda a před oběma moc smekám, s jakou bravurou to zvládli. 

Trenéři: Kaidl Luboš, Vizingr Joža, Štancl Peťa

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři