logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

6. kolo FK Znojmo A – FC Miroslav 3:1 (0:1)

6. kolo FK Znojmo A – FC Miroslav 3:1 (0:1)

Branky: 58´+ 85´ Németh, 52´ Procházka – 31´ Szajko Rostislav

Sestavy a hodnocení utkání:

FK Znojmo:

Vítámvás – Kafka, Veselý, Dufek, Dušek, Procházka, Bálka, Ostrý (90´ Adámek), Németh (89´ Pavlík), Samek (77´ Šťáva), Karban (38´ Rolník)

Miroslav:

Minařík – Suchánek, Szajko ((35´ Kratochvíl (83´ Priml)), Beran, Hajzner, Iran, Sláma, Urbánek, Konečný (76´ Pešek), Morong, Škvařil (88 Ambrož)

Hodnocení utkání, trenér Jarda Ludvík

Dnes musím před kluky smeknout. Vše, co jsem si představoval, na hřišti předvedli. Neskutečný kolektivní výkon, to mužstvo táhlo za jeden provaz. I přesto, že jsme soupeři darovali vedoucí branku jako na podnose, tak nás to tentokrát nepoložilo a tak jak jsme odehráli první půli, tak jsme pokračovali i ve druhé. Navíc jsme tento výkon podpořili krásnými brankami a ještě jsme další velké šance zahodili. Soupeře jsme do ničeho nepustili. Krásný výkon a zasloužené vítězství.

Ale na druhou stranu je to jen první krůček. Musíme se pořád starat jen sami o sebe, o svůj vlastní výkon a neřešit nikoho a nic kolem sebe. Jít prostě minutu po minutě, bavit se naší hrou a užívat si ji. Výsledek, to už je jenom nadstavba. Je jen na nás, jak to bude dál, protože já ze svých požadavků neustoupím…a kluci je znají! Toto mužstvo má obrovskou vnitřní sílu, ale bohužel velmi křehkou. Když pochopí co je důležité, co chceme a že se všichni potřebujeme, tak jsme schopni takový výkon opakovat, ale pokud nezůstaneme na zemi a nebudeme chtít tvrdě pracovat, tak zase spadneme dolů a budeme se trápit. Čeká nás ještě hodně práce, musíme být trpěliví a posunovat se po malých krůčcích, ale musíme chtít. A toto je jen na vás kluci…

Strašně moc bych chtěl touto cestou poděkovat všem hráčům A+B týmu a trenérovi dorostu M. Železnému, protože dnešní den nás zastihl při obrovském výpadku hráčů a oba týmy se obrovsky semkly a navzájem si pomohly. To jenom dokazuje tu vnitřní sílu…

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři