logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

9.kolo Hrušovany nad Jevišovkou – FK Znojmo A 0:1(0:0)

Branka: 65´ Németh

 Sestavy a hodnocení utkání

 Hrušovany:

Holík – Hrdina, Pelech Šimša, Nevěděl, Petrásek, Gábor, Kůra, Matoušek, Vlk (78´ Vladyka), Sedláček

 FK Znojmo:

Kotáb – Adámek, Veselý, Kafka, Dušek, Bálka(72´ Kubošný), Šťáva(62´ Procházka), Dufek, Ostrý, Samek(79´ Fryš), Németh(87´ Doubek)

Hodnocení utkání trenér Jarda Ludvík:

 V dnešním zápase se mi potvrdilo to, co klukům pořád říkám…jsou schopni porazit kohokoliv, když se soustředí jen na sebe, koncentrují se na svůj výkon, neřeší nic kolem sebe a věří si. Když se nechají rozhodit „kdejakou blbostí“ jsou na druhou stranu schopni prohrát s kýmkoliv.

Je pravda, že jsme dnes vyhráli a musím říci, že naprosto zaslouženě, bohužel mi to dnes nestačilo. Pozitivní je zisk 3 bodů a vynikající výkon v defenzivní části. Ale co se týče ofenzívy, tak kvalita byla žalostná. Nasazení, přístup, to vše bylo skvělé, ale náš přechod do útoku a  přesná přihrávka, to bylo dnes stejné jako označení filmu E.T. Mimozemšťan…sci-fi. Soupeře jsme k skoro k ničemu nepustili, byli jsme všude dříve, ale to je tak všechno.

Na druhou stranu jsem rád, že byli dnes někteří hráči tak féroví, že dělali v první půli vše proto, aby se nemuseli sprchovat a pomohli, tak domácí týmu uspořit vodu, která je v dnešní době sucha tak vzácná…A tito hráči mohou nastřílet branek kolik chtějí, ale s tímto přístupem se jim z lavičky nepovede mockrát zakončit…Musím ale ocenit, když jsme si toto v kabině „v klidu“ vysvětlili, tak se to do druhé půle zlepšilo. Bohužel jsme utkání mohli a měli ukončit vyšším rozdílem a nemuseli jsme čekat na závěr zápasu, i když jsme ho zvládli relativně v poklidu. Jsou to pro nás krásné a důležité body, ale práce nás čeká stále hodně…

 Jestli si ale někdo myslí, že teď už to půjde samo, tak rychle spadněte na zem. Protože zatím jsme dokázali úplné „h….“, omlouvám se, ale je to tak, to je prostě naše realita! Ten, kdo dokáže potvrdit vítězství nebo aspoň zopakovat skvělý přístup a maximální nasazení, ten si může říkat „dobré mužstvo, skvělý tým“ a já tomuto mužstvu věřím, že my budeme schopni si takto v brzké budoucnosti říkat, ale zároveň se bojím, zda je toto mužstvo schopno mně tuto víru vrátit???

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři