logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

8. kolo FK Znojmo A – Žebětín 0:3 (0:1)

Branky: 40´ Juříček, 77´ Havelka, 86´ Kamenický

ČK: 56´ Vašíček (FK Znojmo)

Sestavy a hodnocení utkání

FK Znojmo:

Vítámvás – Kafka, Adámek, Veselý, Dušek (83´ Fryš), Šťáva (77´ Kubošný), Procházka, Ostrý (55´ Dufek), Németh (75´ Doubek), Samek (65´ Bálka), Vašíček.

Žebětín:

Hradec - Buček, Čechura, Bodeček, Jelínek, Juříček (69´ Bílý), Vašenda, Havelka (86´ Kamenický), Kratochvíl (81´ Chovan), Hejlek, Kabeláč.

Hodnocení utkání, trenér Jarda Ludvík

Dnes jsme chtěli hlavně odčinit herní propadák z minulého kola a to se nám podařilo. Přístup a nasazení týmu bylo úplně někde jinde než minulý týden. Bohužel jsme dnes narazili na výborně hrajícího soupeře, který v ofenzívě prokázal obrovskou kvalitu a klobouk dolů před takovým výkonem. V počtu útočných akcí jsme byli hostům rovnocenným soupeřem, bohužel v kvalitě jsme hodně zaostávali. Zatímco hosté přesně kombinovali a dostávali se do zakončení, tak my jsme byli strašně nepřesní a každé naše přečíslení jsme si pokazili špatnou přihrávkou. Naštěstí, tím že byl soupeř v zakončení  nepřesný, tak jsme byli pořád ve hře, bohužel se opět prokázala naše velká slabina a to disciplína a v 10 lidech s takto skvěle hrajícím soupeřem jsme to měli těžké. Klukům patří poděkování, že to zkusili, dřeli, ale soupeř si do naší otevřené obrany vytvářel další šance a utkání mohlo skončit ještě vyšším rozdílem.

Vím, že je to pro nás další těžká rána, ale tak to prostě je. Pořád je to jen o nás. Je těžké pro psychiku pořád prohrávat, ale nezbývá nic jiného než to hodit za hlavu a dál bojovat. Nemá cenu se vracet zpátky. Naše jediná šance je se pořád dívat dopředu a jít zápas od zápasu. Musíme se podívat pravdě do očí a nalít si čistého vína – nemáme kvalitu na to, abychom vydrželi hrát 90 minut – pořád nás ruší různé vlivy…disciplína, nekoncentrovanost, pocit ublížení, starání se o věci po kterých mi nic není, atd. … S tímto se musíme naučit bojovat a vždy začít u sebe a řešit jen sebe. Děláme to všichni pro radost, chceme se bavit, užít si to, ale prostě to neumíme. Při první křivdě je neskutečně po nás a už nejsme schopni se od těchto negativních emocí odprostit. Každý dělá chyby a bude je dělat, ale musí si je uvědomit a zkusit se z toho ponaučit.

Platí to i pro mě. Já udělal 2 velké chyby, pozdě jsem reagoval na špatně zvolenou taktiku a nedokázal jsem zabránit ČK, buď uklidněním hráče nebo jeho včasným vystřídáním. I já si z toho musím hodně vzít…Naštěstí mě kluci podrželi a zápas odmakali a to je to hlavní.

Prostě nezbývá nic jiného než zvednout hlavu a jít do dalšího zápasu s velkou chutí, nasazením a pokorou. Můžeme prohrávat dál a budeme, ale musíme mít pocit, že jsme proto udělali maximum. Bohužel ten pocit si zatím nezasloužíme a až si ho zasloužíme, tak potom přijdou i body. Teď je jen důležité, aby se mužstvo semklo a dál bojovalo – „neřešte co bylo, nechte to být, důležité je to, co bude!

Sami nic nedokážeme, ale všichni dohromady máme šanci.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři