logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

13. kolo FK Znojmo A – Kuřim 4:0 (2:0)

Branky: 16´ vlastní Halouzka, 26´ Železný, 49´ Vašíček, 89´ Veselý

Sestavy a hodnocení utkání

FK Znojmo: Vítámvás – Kafka, Adámek, Dufek, Dušek (88´ Veselý), Bálka, Železný (64´ Doubek), Ostrý, Černý (73´ Németh), Procházka, Vašíček (82´ Fryš)

Kuřim: Cimbálník – Plšek (51´ Lesonický), Kupský, Babák, Halouzka (56´ Hovhannisjan), Hanus, Bílý, Karásek, Kratochvíl (69´ Peřina), Skoumal, Kozumplík

Trenér Jarda Ludvík

Dnes jsme získali naprosto zaslouženě 3 body. Mužstvo opět dokázalo, že má velkou sílu a je schopno vítězit. Bohužel si tento tým ale není schopen uvědomit, jak tuto sílu použít, pořád toto uvědomění přebíjí osobní ambice. Chtějí spoustu situací řešit podle sebe, ne podle toho co je správné. Proto jsme v tabulce tam, kde jsme!

Častokrát nechceme, aby nás to bolelo. Nechceme střídat z důvodu únavy. Nechceme hrát jednoduše. My chceme být velcí fotbalisti a proto hrajeme o záchranu. Dnes jsem viděl na hřišti sebevědomé a kvalitní mužstvo, které šlo neskutečně za úspěchem a taky se jim ho po zásluze dostalo. Největší odměna by dnes pro nás ale neměly být 3 body, nemělo by to být ani to, že jsme porazili vedoucí tým soutěže, ale to…jak jsme toho dokázali!!!

Teď už je zase jen na nich, jestli si uvědomí, proč dnes vyhráli a zúročí to v posledním zápase. Nebo jestli zase podlehnou tomu, že jsou tak výborní „bombarďáci“, že si to odehrají podle sebe…

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři