logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

1. kolo Zastávka – FK Znojmo A 2-2 (1-0)

Góly – Procházka, Černý,

Sestava a hodnocení utkání

FK Znojmo: Vítámvás – Kafka, Adámek, Dufek, Dušek, Bálka (70´ Šťava), Železný (80´ Doubek), Ostrý, Černý (90´ Berka), Procházka, Vašíček (58´ Németh)

Hodnocení Milan Samek (suplující trenér)

V zápase se nám vůbec nepodařil vstup do utkání a hned ve 4 minutě jsme inkasovali. Naše hra byla bez pohybu a chybělo nasazení. Soupeři jsme nechávali hodně prostoru a bylo štěstí, že nám ve 20 minutě nevsítil druhý gól. Bylo potřeba vyměnit některé hráče na určitých postech. Hra se poté už vyrovnala a v posledních pěti minutách první půle jsme si vytvořili dvě velké šance, ale ani Procházka a ani Železný nedokázali sami před brankářem dostat míč do sítě.

Vstup do druhé byl pro nás opět velmi špatný a v 53 minutě jsme inkasovali druhý gól. V 58 minutě nás podržel Luboš v brance, kdy zneškodnil samostatný unik domácího útočníka. Od tohoto momentu jsme postupně začali domácí tým přehrávat v agresivitě, vyhrávali osobní souboje a začali si vytvářet šance. Snížit se nám podařilo pohotovou střelou Procházky. Po této brance se náš tlak ještě umocnil a byli jsme daleko lepším týmem. Dvě velké šance neproměnil Neméth. Zasloužené vyrovnání přišlo v 83 minutě po hlavičce Černého. V posledních minutách jsme mohli klidně odvést všechny body, ale střela Ostrého skončila jen těsně vedle a další slibné akce jsme nedotáhli do finální fáze.

Kluky je dnes potřeba pochválit hlavně za posledních 30 minut a především za to že dokázali zvednout za nepříznivého stavu 0-2. Dnes bych vyzvedl výkon Tibora Ostrého. Za sebe jsme rád, že se konečně dokázal gólově prosadit Martin Procházka.  

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři