logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

TJ Tatran Šatov – FK Znojmo 2:1 (1:1)

5´+ 74´ Artim – 24´ Kubošný

Poslední přípravné utkání před jarní částí sezóny. Hřiště Šatov.

Sestava a hodnocení utkání

Vítámvás – Kafka, Šťáva, Kubošný – Benda, Železný(60´ Doubek), Bálka, Dufek – Procházka, Černý(72´ Paseka), Ostrý

Trenér Jarda Ludvík

Pořád to není ono. Prostě nechce se všem hráčům stejně. Spoustu věcí trochu podceníme a potom máme problém to hasit. A nejhorší na tom je, že hráči to ani nevnímají. Myslí si, jak to dělají dobře, ale potom je soupeř vždy vyvede z omylu. Navíc naše ofenzívní hra je pořád těžkopádná. Základem fotbalu je zpracování míče a přihrávka. Bohužel s tímto základem máme obrovský problém. Jsou dvě možnosti, buď nemáme kvalitu na to si přesně přihrát nebo se dostatečně nesoustředíme a podceňujeme jasné míče. Já si myslím a věřím, že je to ta druhá možnost, ale jsem asi jediný, protože hráči se tváří, jak dělají všechno se 100% přístupem. Takže potom nemáme kvalitu na to si přesně přihrát, ale to taky není podle hráčů pravda, protože oni jsou kvalitní fotbalisté.

To je krátké shrnutí dnešního rozdílu mezi oběma mužstvy.

V 1. půli jsme několikrát zaspali v našem bránění, kdy hráči podceňují bránění a soupeř nás potom jednoduchými narážečkami, se kterými jsme se setkali pravděpodobně poprvé, přehrával v přechodu do útoku. My jsme sice měli více ze hry, ale se šancemi jsme nakládali trestuhodně a o nepřesných přihrávkách už řeč byla.

V druhé půli jsme soupeře pustili 3x na naši polovinu, ale z naší převahy nevytěžíme nic. Železný měl 100% tutovku, Ostrý šel 3x sám na branku a o dalších věcech je škoda mluvit, protože to je pořád dokola.

Náš problém je hlava, hráči mají bohužel jen buď velmi nízké sebevědomí nebo velmi vysoké a to jejich výkonu neskutečně ubližuje. Na druhou stranu se mi líbila hra v defenzívě, Šťáva zvládl svoji novou roli velmi dobře a hlavně s velkým klidem, ve výborných výkonech pokračuje Kubošný a pokud ještě ubere ze zbytečné agresivity z prostorů, které nic neřeší, tak klobouk dolů. Dnes je potřeba také vyzdvihnout vynikající výkon Jirky Dufka, který měl cca prvních 25 minut problém s včasným reagováním na některé situace, ale potom bylo vidět, že si to uvědomil a jeho výkon, nasazení a přístup byl fantastický a zápas odehrál na opravdu vysoké úrovni.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři