logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

25.kolo FK Znojmo A – Slatina 2:1 (1:0)

Branky: 44´ Procházka z pen., 71´ Németh – 65´ Klimeš z pen.

Sestavy a hodnocení utkání

FK Znojmo:

Vítámvás – Kafka, Šťáva, Bálka – Svatoš, Blažíček(56´ Černý(88´ Balík)), Zimek, Dušek – Burda(84´ Poláček), Procházka, Németh

Slatina:

Velan – Nedoma, Shromáždil, Válka, Žáček, Cimbálník(61´ Unzeitig), Mikšíček, Nos, Koš, Chalabala, Klimeš

Trenér Jarda Ludvík

Musím říci, že dnes to byl náš nejhorší jarní výkon. Na druhou stranu kluci obrovsky dřeli, k nasazení a bojovnosti nemám moc co vytknout. Ale herní kvalita byla dnes opravdu žalostná. Psychika s námi dělá velké věci, kluci si nevěří, nemají sebevědomí a kazí neskutečně jednoduché věci. Je až k smíchu, když jdeme např. dvakrát do přečíslení 3 na 1 a nahrávka jde přímo na kopačky jediného obránce, to je neuvěřitelné a ještě neuvěřitelnější je, že se to každý zápas opakuje. Co mě také mrzí je neustále nedodržování některých základních věcí, na kterých pracujeme a pořád si je opakujeme dokola. Regulérně si připadám jako „kretén“ a to doslova. Je něco, co mají kluci zakázané a stejně si to pořád dělají po svém a pak to tak taky vypadá…začátek zápasu a díky tomuto pustíme soupeře do obrovské šance a v druhé půli po té samé věci vymyslíme penaltu a je vyrovnáno. Smutnější o to víc je, že se jednalo o dva z nejzkušenějších hráčů… Další věcí je neproměňování šancí, toto mužstvo dokáže cokoliv, ale tato (ne)schopnost nás hrozně ubíjí. To co jsme zase dokázali neproměnit za stavu 1:0, ale i v jiných fázích hry, to se jen tak nevidí.

Ale pevně věřím a nevzdám to, že nám mladí kluci dorostou, posbírají zkušenosti, srovnají si některé věci v hlavě a převezmou odpovědnost a budou těmi, kteří budou střílet jednu branku za druhou.

Dnešní vítězství jsme vydřeli a to doslova a do písmene. To musím na mužstvu ocenit a poděkovat jim za to. Výkonem jsme zklamán, ale to je můj problém a mám pocit, že to trápí stejně jenom mě a já se s tím prostě vyrovnat musím.

Musím dnes vyzdvihnout 2 hráče, kteří vyčnívali – Kuba Kafka vynikající výkon na naší polovině a Ondra Zimek, který takticky dodržel vše, co jsme si řekli a dokonale vymazal vynikajícího hostujícího kapitána Klimeše. Strašně nám jejich výkon dnes pomohl.

Poděkování zaslouží dnes trenéři B a C týmu a dorostu + plus všichni hráči těchto týmu, kteří udělali maximum proto, abychom zvládli dnešní těžkou situaci. Je skvělé, že dokážeme fungovat jako jeden tým, i když to není úplně ideální, ale zvládli jsme to! Největší poděkování patří všem, kteří pomohli dnes B týmu…klobouk dolů, že do toho šli! Je to vlastně jejich zásluha, že A tým mohl být schopen poprat se o důležité 3 body. Vím, že to bylo po ně těžké a ubíjející, ale opravdu moc pomohli a snad jim to pomůže lépe zregenerovat psychicky…

Toto jsou přesně chvíle, kdy si vážím, že mohu být součástí tohoto skvělého klubu!

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři