logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

7. kolo FK Znojmo dorost A - FC Moravský Krumlov 4:2 (0:0)

7. kolo FK Znojmo dorost A - FC Moravský Krumlov 4:2 (0:0)

Góly: Krontorád Martin 3x, Tejkal,

Sestava, průběh a hodnocení utkání 

Rybníček(C) (7) - Vojtěch (8), Vystrčil Štěpán (8), Krontorád Marek (8), Lichevník T. (8) - Gazsio (7), Beno (8), Veselý (8), Lustig (7) - Krontorád Martin (8), Rytíř (7)
Střídání: Tejkal (8), Ondra (7), Koňařík (7), Truhlář (6), Balada (6)

Dnes jsme přivítali na domácím hřišti tým z Moravského Krumlova. Hosté si přijeli evidentně pro bod hned od úvodu zápasu se zatáhli hluboko do defenzivního bloku a směrem dopředu se snažili produkovat rychlé kontry. Z naší strany byl více míč na našich kopačkách, ale do přehuštěného prostoru se nám hůře pronikalo. Často jsme si pomohli střelou, které však  končily mimo branku soupeře v lepším případě z toho byl nebezpečný roh a když největší šance poločasu po ťukecu Beno - Rytíř skončila z kopačky Ondry Rytíře pouze na tyči šlo se na přestávku za stavu 0:0. Kluky jsme o přestávce nabádali, že musí být trpělivý a úspěch se dostaví. V poločase jsme udělali nějaké změny v sestavě, tentokrát ne z výkonnostních důvodů, ale chtěli jsme vyzkoušet co nejvíce hráčů na nadcházející těžké zápasy s týmy Dobšic a Pohořelic a některé hráče pošetřit na neděli do mužských kategorií a přesto věřili, že se naši další hráči prosadí. Hned v úvodu druhého poločasu nám zabrnkal na nervy špatnou rozehrávkou Rybňa (na to nejsme zvyklí), hosté toho však nevyužili. A pak to z následujícího útoku  konečně přišlo, 48. minuta Martin Veselý po křídle našel rozběhnutého Tejkyho a ten střelou po pobytu tří minut na hřišti skóroval 1:0. Hosté z obranné ulity moc neustoupili, po hodině hry přece jen začali dělat více chyb čehož v 62. minutě po přihrávce Tadeho Lichevníka  využil náš ostrostřelec Martin Krontorád 2:0. V 68. minutě se po přihrávce Martina Veselého ještě Tejky neprosadil, následně se balón odrazil k Martinu Krontorádovi 3:0. Náš účet branek v 84. minutě zpečetil hattrickem Martin Krontorád po bráchově skvělé nahrávce. Ke konci zápasu jsme již nebyli tak koncentrovaní čehož hosté v 86 a 90. minutě využili snížením na konečných 4:2.

V týdnu se musíme připravit na těžký zápas s lídrem tabulky v derby se Sokolem Dobšice výkop 26. 9. 2020 tradičně sobota 10:15 hodin na hřišti FK Znojmo, kromě toho, že musíme podat 100% výkon budeme potřebovat dvanáctého hráče na tribuně, vás diváky jako doposud, děkujeme. Buben, trubka, vuvuzela, transparenty případně jen hlasivky a jdeme na to!

Trenéři: Samek Milan, Rytíř Hynek, Svoboda Petr

Hodnocení

Dnešní utkání pro nás nebylo vůbec jednoduché. Přijel soupeř, který se zatáhl do hlubokého bloku před vápnem a čekal. Naši hráči to měli velice těžké. V první půli jsme měli několik střel, ale žádná neskončila v síti. Největší šanci na gól měl Ondra Rytíř, ale trefil jen tyč. Do druhé půle jsme hráče nabádali k trpělivosti s tím, že určitě obranný val prolomíme. To se nám povedlo hned na začátku druhé půle, kdy střídající Ivo Tejkal poslal náš tým do vedení a prokázal svoji střeleckou pohotovost ze starších žáků. Tento gól nás uklidnil. Hosté však svoji taktiku nezměnili a stále hráli v hlubokém bloku. Do 70 minuty jsme přidali další dvě branky a definitivně tím zlomily odpor soupeře.

V tomto zápase jsme si zkusili jaké to je hrát do zhuštěné obrany a je pravdou že takto proti nám ještě žádný tým nehrál. Kluci to zvládli na výbornou

Musím se přiznat nečekal jsem, že budeme mít v soutěži po sedmi kolech 21 bodů s takto mladým týmem. O to víc nás těší, že jsme v tabulce bez ztráty bodu. Všichni se moc těšíme na sobotní derby s lídrem tabulky. Víme, že nebudeme v zápase favoriti, ale budeme chtít soupeře co nejvíce potrápit a uvidíme, jak kluci tento šlágr kola zvládnou.

Milan Samek

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři