logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Mladší přípravka – halový turnaj Hostim, 17.11.2022

Sestava: Roman Barták, Tamka Garajová, Kája Pitour, Pepa Navrkal, Váša Hroza, Eda Čech, Tobík Šmedek, Filda Malačka, Tobík Langer.

V Den boje za svobodu a demokracii se náš tým vydal do boje za vítězstvím v turnaji mladších přípravek ve sportovní hale Hostim, který pořádal TJ Sokol Blížkovice. Turnaje se účastnilo 6 týmů, kromě nás se představily ještě týmy z Dobšic,Višňové, Přímětic, Štítar a domácí Blížkovice.

Po vlažnějším začátku, kdy se nám moc nedařilo střelecky, museli jsme zápasy dotahovat a otáčet silou vůle a touhou vítězit. Nastěstí se nám dařila kombinace a osobní souboje a v bráně nás držel skvělými zákroky Roman. Náš tým se po dvou remízách a dvou výhrách postavil k rozhodujícímu zápasu o první místo. Kluci a Tamka se v pauze parádně rozběhali v útrobách haly při hře na schovávanou (nastěstí se všichni před zápasem našli) a na soupeře vlétli jak uragán a bylo z toho jasné vítězství 4:0. Tamka a Pepa se ještě účastnili penaltového rozstřelu o krále střelců. Pepík chladnokrevně proměnil 3 penalty po sobě a stal se z něj nejlepší střelec turnaje.

Při závěrečném vyhlašování, kdy ještě mnozí z nás neveřili, že jsme opravdu vyhráli a čekali až zazní FK ZNOJMO, ani při vyhlášení 2. místa stále nic, až pak se halou nesl hurónský řev a čistá radost z toho, že jsme to dokázali a pohár pro vítěze vezeme domů.

Děkujeme za vzornou reprezentaci našeho klubu a rodičům za fandění, dovoz a odvoz hráčů.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři