logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

4. kolo Krajské přípravky mladší

V sobotu 15.10.2016 pokračovala dalším kolem krajská soutěž mladších přípravek, tentokrát na našem hřišti. Soupeřem nám tentokrát byly týmy Ivančic a Svratky Brno.

Sestava, výsledky a hodnocení

Ludvík Matyáš - Částek Martin, Částek Ondřej, Varga Patrik, Vašíček Nicolas, Říha Tomáš, Železný David, Marečková Denisa, Veselá Jana, Vyroubal Adam, Papoušek David.

FK Znojmo  - Ivančice                  3:18  ( 1:9 )    

Góly - Veselá 2, Železný 

FK Znojmo  - Svratka Brno         7:14  ( 5:5 )    

Góly - Železný 2, Částek Ondra 2, Částek Martin, Vašíček, Papoušek.

Jednou jsi nahoře, jednou jsi dole. Přesně tohle platilo tentokrát pro nás. Po skvělém výkonu z minulého týdne jsme tentokrát dopadli úplně opačně. V naší hře chybělo úplně všechno a bez výjimky úplně u všech. První zápas byl pro nás katastrofou. Nevím čím to tentokrát bylo, ale  od samého začátku jsme byli úplně odevzdaní. Ano soupeř byl opravdu silný, ale mi jsme nebyli tentokrát schopni zapojit ani naši bojovnost ani chuť hrát fotbal. Byť by jsme i tak asi prohráli, tak to ale nemusel být takový debakl. Opravdu jsem byl z tohoto zápasu a přístupu k němu ohromně zklamán.

Do druhého utkání jsme nastupovali proti Svratce, která dokázala tým Ivančic porazit, tak jsem měl obavy, aby se nekonala ještě větší blamáž než v prvním zápase. Museli jsme se obejít bez Adama, který se o přestávce mezi zápasy zranil. Tentokrát jsme i přes prohru sehráli dobré utkání. I když byl soupeř vyšších postav nežli my, nezalekli jsme se a sehráli vyrovnanou první půli. I začátek druhé půle byl vyrovnaný, ale poté jsme měli velmi špatnou pětiminutovku kdy nám soupeř odskočil a svůj náskok si udržel. V tomto utkání jsme už ale konečně bojovali a snažili se hrát naplno celý zápas.

 Trenér Leoš Ludvík

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři