logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

6.kolo Krajské přípravky mladší

V pátek 28.10.2016 jsme zajížděli k poslednímu podzimnímu kolu krajské soutěže mladších přípravek do Ratíškovic, kde jsme se utkali s domácím týmem Ratíškovic a s týmem Rajhradu.

Sestava, výsledky a hodnocení

Polášek Lukáš, Ludvík Matyáš - Částek Martin, Částek Ondřej, Štacha Ondřej, Papoušek David, Vašíček Nicolas, Říha Tomáš, Marečková Denisa, Veselá Jana, Vyroubal Adam, Samek Milan.

FK Znojmo  - Rajhrad                  14:3           Góly - Veselá 5, Vašíček 3, Částek Ondra 2, Částek Martin 2, Vyroubal, Marečková.

FK Znojmo  - Ratíškovice             3:12         Góly - Částek Ondra, Poláček, Štacha.

Podle výsledků je jasně vidět, jak se nám v tomto posledním podzimním kole dařilo. V prvním utkání jsme měli navrch a předváděli pěkné akce po kterých padalo mnoho pěkných gólů. Druhé utkání bylo opakem. Soupeř byl lepší a fyzicky i herně nás předčil, ale i my jsme mohli vstřelit více gólů, šance jsme si vytvářeli, ale chybělo nám rychlejší a přesnější zakončení. I za nepříznivého stavu, ale všichni hráči bojovali a snažili se s výsledkem ještě něco udělat. Za celou podzimní sezónu bych chtěl všem hráčům poděkovat. I když bych našel nějaké utkání, které jsme neodehráli dle našich možností, tak v drtivé většině zápasů jsme předvedli vynikající nasazení a bojovnost. Musíme ještě zapracovat na koncentraci po celou dobu utkání, neboť bylo několik zápasů, které ačkoliv jsme vedli, tak jsme je nedokázaly dotáhnout do vítězného konce.

Poděkování patří také rodičům, kteří nás vždy podporovali a povzbuzovali při našich utkáních.

Trenéři Leoš Ludvík, Milan Samek, vedoucí Soňa Samková

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři