logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Minipřípravka ročník 2010 a mladší na turnaji Loko Brno

Minipřípravka ročník 2010 a mladší na turnaji Loko Brno

V neděli 6.11. odehráli naši nejmenší benjamínci první kolo halového turnaje Loko Brno v kategorii minipřípravek.V turnaji si vedli velmi dobře. V pěti utkáních dokázali 4 zvítězit a jen jednou odešli poraženi. Navíc se jim podařilo nastřílet 22 branek.

Sestava,výsledky a hodnocení turnaje

FK Znojmo:Chaloupka Domča,Malačka Vojtík,Kubále Danďa,Brzobohatý Oli,Vizingr Štěpa,Urbášek Maty,Kafka Kája, Vyorálek Robča, Kaidl Tobik

FK Znojmo-Chrlice  5:1  góly: Oli Brzobohatý 3x,Domča Chaloupka,Danďa Kubále,

FK Znojmo-Hustopeče  4:1  góly: Danďa Kubále 2x,Oli Brzobohatý,Domča Chaloupka,

FK Znojmo-MS Brno  1:3  gól:  Domča Chaloupka,

FK Znojmo-Újezd  9:1  góly:  Danďa Kubále 3x,Oli Brzobohatý 3x,Vojtík Malačka 2x,Domča Chaloupka,

FK Znojmo_Pozořice  3:0  góly:  Oli Brzobohatý, Danďa Kubále 2x,

Hodnocení turnaje

Tento turnaj byl úplně první pro kluky ročník 2010 a mladší. Myslíme,že jej kluci zvládli úžasně a výsledky napovídají,že se hrál hlavně útočný fotbal,který rodiče oceňovali,co chvíli,velkým potleskem. Hodnocení začneme naším nejlepším střelcem(8 gólů) Olim. Podnikal vynikající útočné výpady na hranici sebeobětování a některé ,životu až nebezpečné pády,mu zaslouženě přisoudily přezdívku Harakiri. V útočné dvojici ho velice kvalitně doplňoval Vojťas a některé jejich akce byly zakončené do prázdné brány,což je v tomto věku  výjimečné. Nejlepší střelce máme vlastně dva,stejně střílel i Danďa,který své branky oslavoval originálními kreacemi, při kterých jsme se báli,že přijde i na roztrhnutí dresu. Domča dnes vzal utkání zodpovědně a odmakal tu černou práci za ostatní kluky ve své čtyřce. K tomu zvládl s chladnou hlavou uklidit čtyři míče do sítě. Maty vypadal ze začátku lehce zaprdnutě,než ho jeho osobní psycholog (maminka) poslal do klubka zbytku týmu a od druhého zápasu již dokonale zapadal do soukolí mužstva. Robča se také chvíli rozkoukával,ale po chvíli už to byl zase starý mazák,který nás bavil svými vtípky ještě po cestě domů. Kája ač o hlavu menší než ostatní(možná tomu nevěříte,ale opravdu:-)) ,bojoval jako tygr a neuhnul snad  z jediného souboje a naprostou většinu s přehledem vyhrál. Štěpa,bezkonkurenčně největší šoumen,dokonce při svém sólu přes celé hřiště,ano čtete dobře přes celé hřiště,rozplakal trenéra Samka,který utíral slzy ještě po cestě domů v autě. Zapoměl jsem zdůraznit,že byla přerušená hra, sudí neustále pískal, že se nehraje,ale ten tah na bránu-luxus. Nakonec jsem si nechal brankáře. Dnešní výkon Tobíka byla jedna velká zkušenost. Myslím,že takový výkon jsem v tomto věku ještě od žádného brankáře neviděl.Tobiku to byl jiný level. Za trenéry musím klukům říct- KLUCI,BYLI JSTE ÚŽASNÍ.

Děkujeme rodičům za podporu.

Trenéři: Milan Samek,Luboš Kaidl

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři