logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

1.kolo Suchohrdly - FK Znojmo dívky 4:1 (2:1)

Gól: Martínková  Kateřina

V neděli 7.4.2019 odehrál dívčí tým FK Znojmo  svoje první jarní utkáni v okresní soutěži.  Zajížděli jsme do Suchohrdel u Znojma.

Sestava a hodnocení

Lavingrová ,Šinoglová - Suchá , Kučerová , Košická , Kapaňová , Sáblíková , Čaňková P. , Urbánková , Veselá , Marečková ,Čechová , Čaňková K.,  Langmannová , Doválelová , Martínková.  

Holky šli do zápasu  z kabiny s velkou chutí.  Soupeři byli oproti našim děvčatům hodně vysocí a převaha  těla byla na hřišti hned znát. Dnes se holkám tento zápas vůbec nepovedl , neplnily pokyny trenérů a nedostupovaly hráče . Byl to úplně jiný zápas než přípravný proti Dobšicím , kde holky předvedly svoje kombinace ,nahrávky,sprinty za balónem. Dnes jsme dělaly spousty chyb, jak v obraně, tak jsme se zbavovali míče a útočnice jako by na hřišti dnes vůbec nebyly. Jedinou gólovou šanci proměnila  Kateřina Martínková. Pochválit musíme dnes naši kapitánku a stoperku  Báru Sáblíkovou , která dnes předváděla výborný výkon a titul kapitánka si právem zaslouží. V záloze chválíme Janu Veselou za její bojovnost a tvoření hry. V bráně  dnes skvěle zachytala Alča Šinoglová . Náš dnešní výkon nebyl ten co bychom od holek očekávaly.

Na trénincích se musíme zaměřit  na rychlý start za míčem a na bojovnost, která některým hráčkám ještě chybí. Věříme, že se děvčata z těchto chyb poučí a na další zápas se budou více soustředit a opět hrát fotbal jak umí.

Rodičům děkujeme za podporu a dovoz hráček na zápas !!!!

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript." data-name="" aria-hidden="true" />

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

7. 4. 2019 17:26 (před 15 hodinami)

   

1. JARNÍ KOLO OKRESNÍ SOUTĚŽE MLADŠÍCH ŽÁKYŇ.
V neděli 7.4.2019 odehrál dívčí tým FK Znojmo  svoje první jarní utkáni v okresní soutěži.  Zajížděli jsme do Suchohrdlí u Znojma.
Sestava a hodnocení :Lavingrová ,Šinoglová - Suchá , Kučerová , Košická , Kapaňová , Sáblíková , Čaňková P. , Urbánková , Veselá , Marečková ,Čechová , Čaňková K.,  Langmannová , Doválelová , Martínková.  
FK ZNOJMO DÍVKY :  SUCHOHRDLY   P(1:2)  1:4    Gól: Martínková  Kateřina
Holky šli do zápasu  z kabiny s velkou chutí.  Soupeři byli oproti našim děvčatům hodně vysocí a převaha  těla byla na hřišti hned znát. Dnes se holkám tento zápas vůbec nepovedl , neplnily pokyny trenérů a nedostupovaly hráče . Byl to úplně jiný zápas než přípravný proti Dobšicím , kde holky předvedly svoje kombinace ,nahrávky,sprinty za balónem. Dnes jsme dělaly spousty chyb , jak v obraně, tak jsme se zbavovali míče a útočnice jako by na hřišti dnes vůbec nebyly. Jedinou gólovou šanci proměnila  Kateřina Martínková . Pochválit musíme dnes naši kapitánku a stoperku  Báru Sáblíkovou , která dnes předváděla výborný výkon a titul kapitánka si právem zaslouží. V záloze chválíme Janu Veselou za její bojovnost a tvoření hry .V bráně  dnes skvěle zachytala Alča Šinoglová . Náš dnešní výkon nebyl ten co bychom od holek očekávali.Na trénincích se musíme zaměřit  na rychlý start za míčem a na bojovnost , která některým hráčkám ještě chybí.Věříme , že se děvčata z těchto chyb poučí a na další zápas se budou více soustředit a opět hrát fotbal jak umí.

Rodičům děkujeme za podporu a dovoz hráček na zápas !!!!

Trenéři: Kučma , Veselá , Lavingr , zdravotnice  Ludmila  Kapaňová.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři