logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

7.kolo FK Znojmo Dívky - Starý Petřín 0:1 (0:1)

 Ve středu 22.5.2019 odehrál dívčí tým přeložené utkání s týmem Starý Petřín. Hrálo se na domácím hřišti.

Sestava a hodnocení utkání

Lavingrová, Šinoglová  - Sucha, Kučerova, Košicka, Kapaňova, Sáblíková, Čaňková P, Urbánkova, Veselá, Marečková, Čechová , Čaňková  K, Langmannov, Martínková.

Úvod zápasu holkám vůbec nevyšel. I když jsme si před začátkem řekli, jak máme hrát  předvedená hra tomu neodpovídala. Šance jsme si sice vytvářeli, ale zakončit jsme nedokázali. Pak přišla ale naše osudová chyba v obraně a soupeř neváhal ani chviličku a skóroval. Do konce poločasu se stav 0:1 již nezměnil. Nepřálo nám ani počasí, které přineslo déšť. Ve druhé polovině zápasu už holky hráli velmi dobře. Bylo na nich vidět, jak moc chtějí vyrovnat. Největší šanci  měla Janča Veselá, která po krásném úniku přešla až k bráně , obehrála i brankáře kličkou a vystřelila do brány. Bohužel  do ní se stihl vrátit jeden obránce soupeře a na poslední chvíli míč odkopl. Holky tahle porážka po zápase  hodně mrzela. Ale bohužel i jeden jediný gól může rozhodnout. V tomto zápase musíme pochválit Denisu Marečkovou a Kristýnu Čaňkovou za výborně odehranou zálohu. V obraně opět bez střídání odehrála  dobře trojice Sáblíková - Kapaňová -Urbánková  v útoku zase dravec Jana Veselá. Pochvala patří i gólmankám.

Jinak holky odehrály dobrý zápas  a nemají se za co stydět. Smekáme před nimi ,že se nezalekly  ani deště a odehrály celý zápas. Čeká nás poslední zápas proti Mramoticím a my se ho budeme snažit odehrát co nejlépe.

Trenéři Kučma , Veselá ,Lavingr , zdravotnice Ludmila  Škrabalová.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři