logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

19.kolo FK Znojmo C - Grešlovo Mýto 8:0 (6:0)

Branky: 4. Dočekal Dalibor, 18. Pěnkava Tomáš, 22. Benda Martin, 26. Železný Milan (pen.), 28. Dočekal Dalibor, 40. Benda Martin, 56. Doválel Aleš, 65. Dočekal Dalibor

Rozhodčí: Strapina Radek

Sestava: Rehberger Marek - Benda Martin, Železný Milan (46. Ondra Daniel), Doválel Aleš, Pavelka Martin, Prycl Martin, Pěnkava Tomáš, Dočekal Dalibor, Truhlář Radek, (46. Doubek Jan st.), Skopal Přemysl, Lattner Jan.

Komentář:

Dnes jsme se utkali se soupeřem,který se pohybuje na chvostu tabulky a tomu odpovídá i výsledek utkání.První branku vstřelil ve 4. Minutě Dalda.Od té doby skóre narůstalo až na konečných 8:0.Nejzajímavější okamžik utkání nastal v 26. minutě.Hosté faulovali v pokutovém území a sudí odpískal pokutový kop.K míči se postavil zkušený Darla (v momentě kopu mu bylo 67.let, 6 měsíců,15dní, 7 hodin a 46 minut). Počkal si na pohyb brankáře a uklidil míč do protějšího rohu branky. Navýšil tak skóre na 4:0.Poslední gól vstřelil v 65. minutě Dalda a završil tak hattrick. Další šance jsme v závěru utkání neproměnili.

Řekli po utkání:

  • Darla: V poločase jsem střídal dobrovolně ,ale důvod nebyl ten ,že už bych nemohl.Slíbil jsem však přítelkyni,že se jí budu dnes odpoledne věnovat a tak jsem i učinil.
  • Dalda: V této sezoně se mi střelecky mimořádně daří.Toto je tuším můj již třetí hattrick.Snad mi to vydrží i do příští sezony.
  • Kodlik: Po delší době jsem si zahrál stopera,ale stihl jsem si i zaútočit .Bohužel své 2 golovky jsem zahodil.
  • Dub: Dnes to byla pohoda na pozici předstopera jsem se cítil jako ryba ve vodě.
  • Lattas: Dotěd nechápu jak jsem mohl z takové blízkosti (1 metr) trefit míč do tyče.

Prohlášení STA (Samova tisková agentura):
2 hodiny po utkání kontaktoval Darlu Daniel Kolář (neuspěšný exetutor pokutových kopů v mistrovské Plzni. Dokázal zahodit i dvě penalty po sobě). Dohodli se na spolupráci při nácviku penalt.Výše Darlova honoráře i délka kontraktu zůstali přísně tajné. Jediné co jsme zjistili je to, že tréninky budou probíhat bez přítomnosti veřejnosti. To byla jediná Darlova podmínka.

Ještě jedna statistická poznámka - věkový průměr našeho mužstva byl přes 44 let.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři