logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

14.kolo FK Znojmo mladší dorost - Slovan Brno 1-5 (1-2)

Gól - Blažíček

Sestava  a hodnocení utkání

Kmotras - Trochta,Rehberger,Burda,Pěnkava,Železný,Jaroš,Lehocký,Blažíček,Procházka,Krejčí.
Náhradníci : Hega,Škubal,Palo,Hudeček,Wrana,Janák

Řekl po utkání trenér : Milan Železný


V posledním zápase krajského přeboru jsme stačili hostům z Brna jenom v prvním poločasu. V druhém poločasu hráči, kteří hráli za A dorost museli střídat ( únava,zranění ) a bylo vidět, že šest změn které jsme provedl se podepsalo na naší hře. Nastoupili kluci ze žáků a přestali jsme stačit jak fyzicky tak herně. Vůbec se nezlobím, ba naopak jsem strašně rád, že tyto mladé kluky ze žáků máme a nestydím se to říct, že díky těmto klukům jsme dohráli krajský přebor dorostu se ctí. Myslím si, že i když naše umístění není nějak dobré, ale zkušeností kteří tito mladí hráči nasbírali se jím mohou hodit do další sezony dorostu. Na závěr chci popřát klukům hezké a klidné prázdniny, aby načerpali novou sílu a chuť do další sezony.

Ještě chci poděkovat všem co celou sezonu kolem dorostu, protože hlavně jarní část sezony byla pro nás vyčerpavající a hlavně velké zklamání s přístupu naších starších hráčů. Sezona se dokončila, takže vše dopadlo dobře a ty výsledky byly takové na co jsme momentálně měli s tímto kádrem. Jedna kapitola skončila ( Krajský přebor ) a druhá začíná Krajská soutěž A Dorost a okresní přebor B Dorost.

Velké dík patří Honzovi Lattnerovi a Markovi Rehbergrovi kteří nevynechali ani jeden zápas a ještě pomáhali B dorostu !!! Vydrželi až do konce sezony i když jak jsem už říkal bylo to vyčerpávající.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři