logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

14.kolo FK Znojmo starší dorost – Slovan Brno 3-4 (2-2)

Branky: Krejčí M.- 2x, Raška V.

Sestava a hodnocení utkání

Sestava: Rehberger M. – Šrámek O.Kolek Z.Rehberger T.Lehotský V. – Jaroš J.Blažíček J.Burda J.Pěnkava T. – Krejčí M. Raška V.

Náhradníci: Palo Z. Janák D. Peřinka M.

Hodnocení Jan Lattner

Co říct úvodem je to můj poslední komentář k utkání.  Chtěl bych poděkovat všem, kteří se podíleli na tomto ročníku dorostu v KP+OP. Poděkování patří vedení klubu, trenérům, vedoucím mužstev a hráčům. Byl rok hodně emotivní a pro nás poučný. Ale výsledek je slušný, myslím že  se nemáme za co stydět. Podzim jsme odehráli velmi slušně a měli i výsledky. Jarní část se nám moc nepodařila díky zraněním a přechodu hráčů do kategorie mužů což je velké pozitivum pro klub. Velké dík patří trenérům u kategorie žáků – Milanovi Železnému – Danovi Ondrovi, kteří nám nachystali a posílali žáky do dorostu – B.

Určitě chci v tomto klubu pracovat dál, ale chci pauzu a momentálně se zapojit na úrovni žáků a přípravek a jak se říká dobít energii. V našem klubu je  dost talentů a určitě bych se chtěl na jejich růstu podílet.

A hodnocení utkání. Konečně jsme předvedli co kluci umí. Za dnešní výkon musím smeknout klobouk a říct že ten fotbal hrát kluci umíte. I když jsme nebyli kompletní a zaspali začátek zápasu tak jsme bojovali a mě to opět bavilo stát na střídačce a kaučovat. Pochvalu jsme dostali i ze strany soupeře a jejich trenérů. Byl to hodně kolektivní výkon a bylo se nač dívat. Jsem rád že v posledním zápase sezony jsme předvedli i když ne na naší půdě takový výkon.  Chtěl bych jenom říci pánové je to o tréninku a spolupráci mezi vámi a trenéry. Čeká nás další sezona a opět moc práce tak si užívejte prázdniny, odpočinek a doufám že se sejdete ve velkém počtu v nadcházející sezóně a ukážete, že fotbal máte rádi a umíte ho hrát.

Dále bych těl poděkovat OFS ZNOJMO za předání poháru a medaili za vítěze OP. dorostu. Děkujeme.

ŘEKLI PO UTKÁNÍ: LATTNER JAN – PAVLÍČEK JAROSLAV – REHBERGER M. – VÁVRA FRANTIŠEK – KALINA LUKÁŠ

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři