logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

2.kolo Okresní soutěže mladší žákyň

2.kolo Okresní soutěže mladší žákyň

V neděli 6.9.2020  odehrála děvčata svoje další utkání na hřišti v Jaroslavicích. 

Sestava, výsledek a hodnocení

 

Sestava:  Lavingrová - Piscová , Šišláková , Veselá , Doválelová ,Sklenářová , Langmannová , Košická , Urbánková , Kapaňová , Pavlíková Sofie , Pavlíková Sára , Arndt , Reichardtová.

FK ZNOJMO DÍVKY :  JAROSLAVICE   4: 2 (1:0)        

 Góly:  Sklenářová 2 , Veselá 2 

Dnešní zápas holky sehrály opravdu skvěle i když poločas tomu moc neodpovídal . Bohužel naše šance vždy skončily zvednutým praporkem domácích kvůli ofsajdu. Ze strany domácích byl zápas hodně vyostřený ale naše holky se tím nenechaly rozhodit a ukázaly že fotbal hrát umí. V prvním poločase sice inkasovaly po chybě gól ale druhý poločas už měli pouze ve své režii. Šancí se rodilo hned několik . První gól po rohovém kopu dala Terka Sklenářová. Další rohový kop  kopala Janča Veselá a střelou  propálila míč do brány . Hra našich děvčat byla hodně běhavá a kluci už fyzicky  pomalu odpadávali. V polovině druhého poločasu jsme opět chybovali v obraně a soupeř  nás opět trestal gólem.

Holky se ale nevzdávaly a zápas nabíral na obrátkách. Po krásné akci dostala přihrávku  Terka Sklenářová a ta se již nemýlila a zvýšila skóre na 3:2.  Děvčata dnes ukázala svoji bojovnost a někdy i tvrdost v soubojích  a to se jim vyplatilo. Zodpovědnost na sebe vzala naše kapitánka  Janča Veselá a střelou ze záložní řady zpečetila naši výhru na 4:2.

Dnes musíme vyzvednout výkon  právě naší kapitánky Janči, která dnes odehrála spousty soubojů a také pomáhala v obrané fázi. V obrané řadě skvěle bránila trojice Urbánková- Langmannová- Kapaňová. Dnes jsme zapojily tři nové hráčky do týmu a pochvalu zaslouží obě sestry Pavlíkovi Sára a Sofie , které dnes odehrály svůj první fotbalový zápas a vedly se opravdu skvěle. V záložní řadě skvěle odehrála Terka Doválelová. 

Chválíme ale dnes celý tým za to, že se semkly  a bojovaly jako tým a to se jim vyplatilo.

Děkujeme rodičům za dovoz hráček a za jejich fandění a podporu po celou dobu zápasu !!!!!

Také děkujeme našemu pomeznímu panu Piscovi za spravedlivé rozhodování !!!

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři