logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

První přátelský přípravný zápas mladších žákyň

V pátek 4.6.2021  odehráli mladší žákyně roč.2009, 2010 a doplněny 2008 první přátelské utkání v Jezeřanech.

Sestava, výsledek a hodnocení utkání:

Garčinská -Arndt, Čechová, Vaculová, Hanzelová, Kučerová, Matoušková, Suchá, Piscová, Veselá, Janečková , Klásková, Klímová, Čtveráčková.

FK  ZNOJMO DÍVKY  - JEZEŘANY  1:4   Gól: Veselá

Dnešní zápas holky odehráli v režimu 8+1. Pro většinu hráček to bylo poprvé na větším hřišti.  Zápas se hrál ve velkém horku ,ale děvčata se prali s většími soupeři o každý míč. V zakončení byly ale soupeři důraznější . Holky i také vytvořily několik šancí ale střelecky se prosadila pouze Jana Veselá. Ostatní střely šli nad bránu nebo do rukou gólmanky  soupeře.  V naší bráně výborně zachytala Terka Garčinská ,která měla spousty práce.  Dnes nám trochu zaspala obrana ,která se na velkém hřišti nemohla první poločas dostat do tempa. Ve druhé polovině už se holky na velkém hřišti zorientovaly ,ale střelecky se útočnice neprosadily. V týmu máme i dvě nové hráčky  a pro ty to bylo dost těžké se dostat do hry. Dnes musíme vyzvednou hru Katky Čechové ,která roste zápas od zápasu . Ve druhé půlce dobře odehrála na pozici stoperky poprvé Maruška Hanzelová. Pochvalu zaslouží i nejmladší hráčka Sofie Klímová(  (roč.2010). Dnes naopak nás zklamaly doplňující starší hráčky  , které měly být tahouny týmu. Katka  Suchá  dnes minula několikrát bránu. Ale bylo vidět že děvčata už jsou zvyklé hrát se svými spoluhráčkami ze starších žákyň a tady se dost hledaly. Po zápase se kopaly penalty které většina našich děvčat s přehledem proměnila. 

Na poprvé to ale nebylo vůbec špatné. Děvčata čeká dívčí liga a naše nedostatky musíme na trénincích dopilovat.

Děkujeme rodičům za dovoz hráček na zápas !!!

Zpestřením konce zápasu byla milá návštěva trenéra reprezentace dívek  pana  JAROSLAVA HYNKA , který přišel děvčata pozdravit a předal jim malé dárky . Děkujeme i panu trenérovi Oldřichu Helebrantovi za toto milé překvapení. Děkujeme !!!!!!

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři