logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

15.kolo Okresní soutěže mladších žáků

V neděli  8.5.2016 se konalo další kolo mladších žáků.Na domácím hřišti se setkali FK ZNOJMO proti Jaroslavicím/ Micmanicím. A na hřišti v Hostěradicích se utkali FK ZNOJMO Oranžový proti celku Hostěradic.

Výsledky sestavy a hodnocení utkání

FK ZNOJMO  - JAROSLAVICE/MICMANICE   4-2 (1-1)   

Góly: ŠEREDA,VESELÝ,KOPR,BERNÁT

Sestava: Prycl,Zálešák,Šereda,Mareček,Veselý,Kopr,Schwarz,,Bernát,Duhajská,Tejkal,Balada

Dnešní zápas se nám v prvním poločase moc nevyvedl.Sami jsme dělali spousty chyb ,naše hra byla nepřesná a opět jsme přistoupily na hru soupeře stylem odkopávání míče pryč.Po jedné takové chybě jsme inkasovali první gól,kdy jsme ztratily ve středové části balón a nechali jsme soupeře skórovat.Asi v polovině prvního poločasu jsme se zvedli a začali si dávat přesné přihrávky a přidali jsme svůj první gól zásluhou Davida Šeredy. Ve druhém poločase jsme soupeře už na svoji polovinu nepouštěli.Hráči se vzchopili a hráli hru s přesnými přihrávkami a výbornými akcemi.Přidali jsme další 3 góly.Soupeř nám dal také ještě jednu branku.Výsledek jsme nakonec uhájily my na 4:2. Dnes někteří hráči nebyli ve své obvyklé formě,dělali jsme chyby,kterých se musíme příště vyhnout.

Dobře dnes zahráli kluci v útoku a pochvalu si zaslouží i Martin Prycl v bráně.

Trenér Pavel Kučma,vedoucí týmu Jiřina Veselá 

FK ZNOJMO ORANŽOVÝ  :  HOSTĚRADICE  0-1 (0-1)  

Sestava: Prycl,Veselý,Kopr,Zálešák,Balada,Hellinger,Texlová,Col,Peřinka,Janda,Dvořák,Lichevník,Vojtěch,Míča,Rytíř,Zezula.

Mladší žáci z týmu oranžových se utkali s Hostěradicemi na jejich domácím hřišti. Hned v úvodu prvního poločasu bylo utkání velice bojovné.Soupeři šli do soubojů velice tvrdě a snažily se za každou cenu zabránit nám v rozehrávkách.Tentokrát náš tým posílily i kluci ,kteří už měli za sebou jeden dopolední zápas a byla na nich vidět i únava.Soupeř nám dal jeden gól po chybě v obraně,kdy se hráči nedomluvili a nechali soupeře vystřelit.Do konce prvního poločasu už žádný gól  nepadl.V bráně nás několikrát podržel brankář.Ve druhé polovině jsme se snažili vyrovnat,ale o dvě hlavy větší soupeř ná odstavoval svými mohutnými těli.Hráli jsme  bojovně,ale  vyrovnat jsme nedokázali.Některým hráčům chybí fyzička  na které musíme na tréninku zapracovat.Pochválit musíme kluky z našeho druhého týmu,kteří dnes hráli už druhý zápas za jejich výdrž a snahu.

Trenér Pavel Kučma,vedoucí týmu Jiřina Veselá.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři