logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

4. kolo FK Znojmo dorost - FC Moravský Krumlov 3:6 (0:2)

Góly: Kaláb, Brázda, Lelovský Roman

Sestava:
Trčka - Brázda, Sýkora, Koukal - Matoušek, Baran, Lichevník[K], Mrázek, Urban - Kaláb, WranaStřídání: Miklovic, Lelovský Roman
Hodnocení zápasu:
Tento víkend jsme na domácí půdě změřili síly s Moravským Krumlovem, který zatím naplno bodoval.
Nespočet zranění ještě posílil Lukáš Kaidl a tak jsme velmi omladili sestavu. Kluci se soupeře nezalekli a celý poločas byl velmi vyrovnaný, škoda jen, že nám tam něco nespadlo, šance byly.
Soupeř šel v 5. minutě do vedení a v 27. minutě přidal druhou branku v době kdy jsme získávali stále více ze hry. Po přestávce jsme chtěli ještě s výsledkem něco udělat, ale potkala nás desetiminutová šňůra kdy jsme v 46, 47, 51, 55 minutě dostali branky s kategorie laciných. Nicméně kluci nic nezabalili a makali dál a konečně se nám v 59. minutě po centru Ondry Barana podařilo vstřelit branku po výborné hlavičce Kuby Kalába. Hned v 59. minutě přišla naše druhá branka po parádní střele Dominika Mrázka ze střední vzdálenosti která nejprve orazítkovala břevno poté doráží do branky Patrik Brázda. A jelo se dál, hosté znejistěli a náš tým v 78. minutě střílí Romanem Lelovským třetí branku na konečných 3:6. Ještě nějaké šance přišli a soupeř nakonec výhru neměl zadarmo, padnout nám to tam dříve, kdo ví?
Kluci i přes porážku zaslouží pochvalu, makali, dřeli, nevypustili jediný souboj, kombinovali, šance si vytvořili a dokázali se vrátit zpět do zápasu.
Věříme, že v takovém výkonu budeme pokračovat dál.
V neděli 9.9.2023 po vinobraní nás čeká tradiční derby na hřišti Dobšic výkop 10:15, kluci budou potřebovat velkou podporu aby zase ze sebe vymáčkli to nejlepší, tak neváhej a pojď fandit......
Trenéři: Rytíř Hynek, Svoboda Petr

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři