logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

11. kolo FK Znojmo dorost - TJ Sokol Přimětice 3:0 (1:0)

Góly: Wrana, Svoboda, Koukal

Sestava:
Kaidl - Nguyen Petr, Sýkora, Procházka [K], Urban - Matoušek, Baran, Horecký, Mrázek - Wrana, Lelovský RomanStřídání: Záhora, Svoboda, Brázda, Koukal, Phung Jakub

Hodnocení zápasu:
V 11. kole jsme přivítali na domácí půdě k městskému derby Přímky  a podle trendu zlepšených výkonu z minulých utkání našeho týmu, a klesající výkonost soupeře dle výsledků, jsme chtěli konečně naplno bodovat.
Úvod zápasu se hrál pohledný fotbal na obě strany postupně naše šance ke vstřelení gólu byly větší a větší.
Přišla 21. minuta a my se mohli radovat z prvního gólu zápasu když po chybě obrany soupeře se míč dostal k Wraničovi a ten střelou překonal brankáře hostí 1:0. Velmi důležitá branka neb v předešlých zápasech jsme museli vždy dotahovat a i když jsme mívali herní převahu výsledkově vyšli naprázdno. Do poločasu se již skóre nezměnilo.
Po přestávce jsme stále pokračovali v dobrém výkonu a soupeři postupně docházeli síly. Uklidňující branka přišla až v 77. minutě, kdy se z křídla protáhl k hranici šestnáctky Dominik Mrazek, a výbornou přihrávkou do malého vápna vybídl ke skórování Petra Svobodu 2:0.
Tečku za vítězstvím udělal v 90. minutě Míra Koukal, který nastoupil až v závěru utkání po zranění kotníku, a po šikovné přihrávce opět od Mraziče rozvlnil po krásné střele síť potřetí 3:0.
Hodnocení trenéra:
Dnes jsme velmi spokojení s výkonem celého týmu a především se zakládáním útoků odzadu a hrou po stranách. Ještě nám chybí více klidu v zakončení akce a větší  důraz ve vápně.
Nula vzadu je vždy základní kámen k vítězství a dobrá vizitka obranné hry na které se podílí nejen obránci s brankářem, ale celý tým.
Jen tak se v dnešním fotbale dá uspět.
Jedinou kaňkou na našem vítězství je obnovení zranění našeho kapitána Máry Procházky, který nám bude již pravděpodobně chybět do konce podzimu, Je to pro nás velká ztráta pro zbývající zápasy.

K dalšímu utkání zajíždíme v sobotu do Mikulova, kde se budeme chtít prezentovat naší zlepšenou hrou a dovézt 3 body.

Trenéři: Rytíř Hynek, Svoboda Petr

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři