logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

12. kolo FC Pálava Mikulov - FK Znojmo dorost 4:3 (2:1)

Góly: Mrázek, Horecký (p), Brázda

Sestava:
Kaidl - Nguyen Petr, Sýkora, Svoboda, Urban - Matoušek, Baran, Horecký, Mrázek - Wrana, Lichevník [K]Střídání: Záhora, Koukal, Brázda, Kaláb, Lelovský R., Trčka

Hodnocení zápasu:
V tomto kole jsme zajížděli na Pálavské vrchy do Mikulova.
Posilněni vítězstvím z minulého kola se pouštíme do utkání. V 7. minutě se protáhne po levé straně náš nejproduktivnější hráč Dominik Mrázek, obejde vše co mu stojí v cestě, střílí brankář soupeře vyráží, ale na následnou dorážku již nestačí 0:1.
Dlouho jsme se neradovali, domácí v 11. minutě zahrávají rohový kop a po našem nedůrazu ve vápně domácí vyrovnávají 1:1. Stále máme více ze hry šance však nejsme sto proměnit v gól ani když  po prostrčení míče od Tadeho se ke střele dostává Wranič brankáři domácích míč propadne na brankové čáře mezi nohama gól však uznán není, Vare,Vare ach kde jsi?
Domácí hrozí především rychlými protiútoky. Když už to vypadá na poločasovou remízu, chybně vyvezeme míč, ztráta a domácí nás ve 42. minutě trestají nechytatelnou střelou ke kolíku 2:1.
Do druhé půle jdeme s odhodláním zápas otočit v 53. minutě však přichází rohový kop domácích opět nedůraz ve vápně a nikým nepokrytý stoper Mikulova střílí hlavou na 3:1. Nic nebalíme makáme dál územní převaha je veliká šance přicházejí, domácí hraji tvrdě na hranici únosnosti a když v 69. minutě se prodere do šestnáctky Míra Koukal  je faulován. Nařízený pokutový kop s přehledem proměňuje Tom Horecký 3:2.
Přichází další tlak, bohužel v 74. minutě po ojedinělém útoku soupeře, přerušujeme hru, toť v pořádku, ale z následného centru z přímého kopu opět tentokrát již fatální nedůraz v našem pokutovém území a nejmenší hráč domácích střílí gól a to dokonce hlavou, to fakt nechceš.
Nicméně v posledních dvaceti minutách dostáváme domácí pod drtivý tlak doslova je mačkáme jak citrón, Mikulov hraje na hranici vyčerpání stále si více pomáhá nedovoleně, o potyčky na hranici červené karty není nouze a když v 85. minutě je již brankář domácích překonán z branky vykopává domácí obránce míč, no gól pět není uznán.
Hned za minutu v 86. minutě zahráváme rohový kop, Brázdič nakopne míč tak šikovně, že skončí v síti 4:3. Posledních pět minut jsme ještě Mikulky přitlačili po šestnáctku, ostřelovali a zkoušeli vše možné, prohru již neodvrátili. Fotbal se musel líbit, bohužel jsme ho hráli my a domácí těžili z našich chyb, individuální chyby našich mladíků se stále opakují a je až neuvěřitelné jak s tím soupeři vždy dobře naloží.
Nezbývá než se dobře připravit na další kolo, kdy v sobotu 28.10 ve 14:00 hodin přivítáme na domácí půdě Renocar Podolí soupeře z trojlístku čela tabulky.
Trenéři: Rytíř Hynek, Svoboda Petr 

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři