logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

17.kolo, FK Znojmo-TJ Sokol Tasovice

Góly: Procházka Marek, 3x Krontorád Martin
foto z utkání

Sestava:
Rybníček[K] - Procházka, Krontorád Marek, Sýkora ,Baran - Mrázek, Záhora, Veselý, Matoušek - Koukal, Krontorád Martin
Střídání:  Kaláb, Horecký, Miklovic, Lelovský Roman, Lelovský Dan, Wrana
Hodnocení zápasu:
V 17. kole nás čekal lídr soutěže, vyspělé a kvalitní družstvo z Tasovic.
Už minulém kole jsme viděli, že naše hra má vzrůstající tendenci. Naši kvalitu jsme chtěli ještě více podpořit, tak jsme se domluvili , že v těžkých  zápasech nám pomůžou kluci, kteří ještě věkově spadají do dorostu, ale již stabilně hrají v mužských soutěžích.
Do utkání jsme chtěli vstoupit aktivně, důrazně a přidat ještě něco navíc než obvykle, prostě zkusit potrápit velkého favorita. Naše velká slabina je však úvod zápasu a tak v 5. minutě inkasujeme. V průběhu hry se dostáváme víc na míč. Jsme více ve hře než soupeř, který jen nakopává a velkým důrazem a sbíráním druhých míčů, se snaží ohrozit naši branku. Místy se dostáváme pod veliký tlak, chvíli nám trvá než se s tvrdě hrajícím soupeřem dokážeme vyrovnat a důsledkem je vyrovnávací branka Mary Procházky. Po rohovém kopu nekompromisně střílí pod víko. 
V druhém poločasu si myslíme, že už víme jak vyzrát na jednotvárnou hru Tasandy, jenže v 54. minutě zase prohráváme. Ani toto nás však nezlomilo, už jsme silnější v osobních soubojích a i přes neuznanou branku, začínáme brát otěže do vlastních rukou. Tento moment byl pro nás klíčový, v 58. minutě, teď už regulérně, se poprvé prosazuje Martin Krontorád. Čím dál více si věříme v osobních soubojích a ustojíme tvrdou hru, všichni hrají na max, obětavě se vrháme do střel a soubojů. Radek na poslední chvíli zablokuje tutovou šanci, Maty svým důrazem a čistě zbourá hráče na lajně, Martin Krontorád dokonce 2 na půlce, tvrdé hře se vyrovnává i Martin Matoušek a Ondra, nezvykle na beku. Tom po zranění nastupuje z lávky a hned motá záložníkům "šišky" ve středu hřiště. Tyto a ještě dalších jsou momenty nás dostávají na vítěznou vlnu, stáváme se mentálně silnějšími.
Dalším důležitým faktorem je naše střídačka, ať to jsou kluci kteří naskočí, nebo i ti co se na hřiště nedostanou, společně prožíváme tyto momenty.  V 84. minutě střílí svoji druhou branku Martin Krontorád a poprvé vedeme.
Soupeř však ještě myslí na zvrat a vsází vše na jednu kartu. A když vše dokážeme uskákat a odbránit poslední šance, brejkem v 88. minutě potvrzuje vítězství svojí 3 brankou Martin Krontorád.
Hodnocení trenéra:
Asi jeden z nejlepších zápasů sezony, podpořený týmovým a disciplinovaným výkonem. Krásný zápas a výborný výkon BORCI !!! Pro tyto momenty vlastně trénujeme a hrajeme fotbal.
Mnohem důležitější než toto vítězství ale bude tento herní projev a způsob zopakovat v sobotu, od 16.30 na hřišti v Polánce, proti Moravskému Krumlovu.

Trenéři:
Svoboda Petr, Hynek Rytíř




Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři