logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

18. kolo, FC Moravský Krumlov - FK Znojmo 1:1 (1:0)

Gól: Koukal

Sestava:
Kubále - Baran, Procházka, Rybníček [K], Koukal - Matoušek, Veselý, Horecký, Mrázek - Miklovic, Lelovský R.
Střídání: Lelovský D., Beno P., Varga, Skopal
Hodnocení zápasu:
Po úspěšném derby s Tasandou jsme chtěli navázat na výborný výkon taktéž v Moravském Krumlově. Jako už po několikáté v sezóně nás přepadla absence několika hráčů převážně ze zdravotních důvodů, proto s námi odjeli také čtyři starší žáci, kteří již svými výkony atakují hranici dorostu.
První poločas jsme se soupeřem drželi krok, rozdíl byl jen v konečné fázi, kdy domácí měli více brankových příležitostí. Byli jsme v předu zbytečně bojácní a vytvořili si pouze jednu gólovou šanci. Ze standartní situace střela Dominika Mrázka skončila těsně nad břevnem.
Domácí dokázali jít do vedení ve 14. minutě po rohovém kopu 1:0. Více toho Krumlov do poločasu nevytěžil a tak poločasový výsledek byl pro nás stále hratelný.
V poločase jsme si řekli, že nic není ztraceno, ale musíme přidat hlavně směrem dopředu. Do druhé půle vstupujeme daleko více odvážněji v útoku a  začínají přicházet šance. Stále se nám však v koncovce nedaří. V poslední fázi zápasu ještě více vytahujeme obranu, Míra Koukal jde do útoku a nakonec v 86. minutě se nám po krásné akci, právě Koukysem, podaří vyrovnat. Obejde dva stopery a chladnokrevně uklízí míč k tyči 1:1.
Nakonec jsme ještě sahali po vítězství, ale konečná remíza přeci jen byla spravedlivější, neboť domácí také v druhé půli nebyli bez šance. Několikrát prověřili naši obranu a Dan Kubále se musel také ohánět a tým několikrát podržet.
Hráče je potřeba za výkon pochválit odevzdali na hřišti maximum, hra byla celkově pohledná, po dlouhé době jsme narazili na soupeře, který chtěl hrát především fotbal. Závěrem, kromě celého týmu, je třeba také vyzdvihnout výkon čtyř benjaminků, kteří se nominace nezalekli a přispěli svým výkonem k dobrému výsledku a předvedené hře, kdy to že jsou ještě z kategorie starší žáci bylo poznat pouze v zápise.
Hodnocení trenéra:
Navázali jsme na předchozí výborné výkony a potvrdili že se silných soupeřů nemusíme vůbec obávat. Tato schopnost se nám neztrácí ani při velké fluktuaci klíčových hráčů. Velmi si ceníme kluků ze starších žáků, kteří chtějí jít za dorost a nebojí se hrát proti až o 5 let starším fotbalistům.

Příští neděli 14.dubna 2024 nás čeká další derbíčko na domácí půdě s týmem Dobšic a i když tradiční rival bude velký favorit, pokusíme se opět o kvalitní fotbalovou podívanou. Výkop 13:00 hodin přijď podpořit náš tým FK Znojmo.

Trenéři: Rytíř Hynek, Svoboda Petr

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři