logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

19. kolo, FK Znojmo - Sokol Dobšice 3:3 (2:1)

Góly: 12. Procházka Marek, 36. Miklovic Vojtěch, 90+1 Kaláb Jakub
více foto zde

Sestava:
Rybníček [K]- Procházka, Kaláb, Sýkora, Koukal - Matoušek, Záhora, Horecký, Mrázek, Lichevník - Miklovic,
Střídání: Lelovský R., Lelovský D., Beno P., Kubále

Hodnocení zápasu:
Los nám v 19. kole poslal dalšího favorita soutěže, rivala z Dobšic. Opět tým, který se chce dostat na první místo soutěže, pro nás třetí těžký soupeř v řadě. Minulé těžké zápasy, proti Tasandě  a v Mor. Krumlovu, jsme zvládli herně i výsledkově, tak proč nesebrat body i v derby s Dobšicemi.
Do utkání chceme vstoupit pozorně v obraně a eliminovat úvodní tlak soupeře. V podstatě se nám ale daří od začátku hrát velmi dobře kombinačně a místo bránění předvádíme velmi povedené útočné akce. Soupeř je evidentně zaskočený a od začátku vypadá, že přijeli na jiný zápas.
Naše hra je čím dál lepší, dostáváme sokolíky pod tlak, ale ani vyložené šance neproměňujeme. Až po rohovém kopu Táďi ve 12. minutě tvrdě hlavičkující Mara poprvé skóruje. Naše tempo se ještě více stupňuje, a po velmi pěkném vymíchání obrany Radkem, přidává Vojta, do horního rohu brány, další branku. V těchto momentech náš výkon graduje, ale další vyložené "tutovky" neproměňujeme. Cílem do konce poločasu je udržet nulu, bohužel po naší ojedinělé chybě v obraně dostáváme "šatňáka".
V druhé polovině jsme už nenavázali na předchozí supervýkon a začali jsme kupit jednoduché chyby při výstavbě hry. Soupeř nás za to trestal a překlopil výsledek na svoji stranu. Síla našeho týmu se naplno ukázala v závěrečné minutě. Tade zleva zahrával trestňák, nejvýše vyskočil Maty a uklízí Kali. Pak už jen následoval závěrečný pískot rozhodčího a jásot nás a našich fanouškům.
Díky jim za podporu, a taky že nám tyto momenty zaznamenali v krátkém videu.
fansvideo

Hodnocení trenéra:
Asi nejlepší výkon v prvním poločase z odehraných zápasů. Byli jsme rychlí, důrazní, přesní a hlavně kreativní v herních situacích. Jedna herní situace hezčí než druhá. Soupeře jsme jednoznačně přehrávali ve všech aspektech. Navíc s dobrou reprezentací našich dorazových žáku.
Trochu nás srazil  závěr prvního poločasu a druhý už neměl takovou kvalitu. Ale velmi cenné je, že jsme hráli do poslední minuty a po právu za to byli odměněni.
Všechny 3 poslední zápasy jsme předvedli výborný výkon proti kvalitním soupeřům. 
Další těžký soupeř nás čeká v sobotu od 10.30 v Rajhradu.
Trenéři:
Svoboda Petr, Rytíř Hynek

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři