logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

2. liga dorostenek Zlín - FK Znojmo 1:1

Sestava FK Znojmo: Garčinská Tereza, Šinoglová Alena, Kapaňová Lucie, Kalabisová Klára, Šišláková Karolína, Pojerová Valentýna, Hanzelová Marie, Železná Natálie, Vaculová Adéla, Langmannová Gabriela (K), Doválelová Tereza, Pirožková Klára, Šustáčková Eliška.

Zlín - FK Znojmo 1:1 (1:0)

Branky: Langerová - Šišláková

     V neděli 24.9.2023 jsme zajížděli na horkou půdu do Zlína. Dalo se očekávat, že opět to nebude jednoduchý zápas. Hráčky Zlína byly nejen dobře fyzicky připravené, ale i technická úroveň byla na vysoké úrovni.

     Od začátku zápasu jsme se více bránili a na polovinu domácích jsme se dostávali po rychlých brejcích hlavně z pravé strany kde si dobře vedla Kalabisová. V 18 min. stačila ještě střelu Zlína z blízka vytěsnit hlavou gólmanka Garčinská do tyče, ale míč se k naši smůle odrazil na kopačky Langerové, která to již měla ke skórování lehké 1:0. Hrál se pěkný fotbal z obou strana o šance nebyla nouze. První poločas však již branku nepřinesl.

     Druhý poločas jsme chtěli srovnat a případně otočit výsledek. Dlouho se nevedlo ohrozit domácí branku. Když už jsme byli na dostřel, tak nám chybělo odhodlání. V 59 min jsme po faulu na Šišlákovou na rohu velkého pokutového území, zahrávali přímý volný kop. Sama faulovaná Šišláková se toho zhostila a trefila se přímo pod šibenici a bylo srovnáno 1:1. Hra byla rozhádaná a oba týmy chtěli vyhrát. Což bylo pozitivní a hra se přelívala ze strany na stranu. Na obou stranách byla šance ke skórování. Z naší strany těsně před koncem zápasu měla možnost Kalabisová, která dobře zatáhla míč, ale střelu domácí brankařka chytila a po dobrém výkonu bereme spravedlivou remízu.

Trenéři: Jiří Kotlán, Daniel Ondra, Marek Procházka a Dominik Vaněk

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři